DGS zor mu?

cankem122

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayar programcılığı mezunu olacağım ama DGS'ye çok odaklanıp araştıramadım çalışmaktan. Bugünden itibaren 50 günüm var DGS için. Sorularının zorluğu vs. nasıldır? YKS'ye göre zor mu yoksa çok daha mı kolay? (uzun zamandır matematik çalışmışlığım yok, aşırı da iyi değilim açıkçası.) yine de 1 ayda çalışırsam kazanma şansım nedir?

DGS'ye girmiş, tecrübesi olanlardan veya bilgisi olanlardan gelecek her türlü tavsiyeye açığım. "onu yap, şunu bunu yap veya yapma, Bu konulara çalış, buna dikkat et vs." diyebilirsiniz. 😊

Not: Bilgisayar mühendisliğine geçiş yapmayı düşünüyorum. Veya yazılım ikinci tercih olarak...

Bilgisayar programcılığı mezunu olacağım ama DGS'ye çok odaklanıp araştıramadım çalışmaktan. Bugünden itibaren 50 günüm var DGS için. Sorularının zorluğu vs. nasıldır? YKS'ye göre zor mu yoksa çok daha mı kolay? (uzun zamandır matematik çalışmışlığım yok, aşırı da iyi değilim açıkçası.) yine de 1 ayda çalışırsam kazanma şansım nedir?

DGS'ye girmiş, tecrübesi olanlardan veya bilgisi olanlardan gelecek her türlü tavsiyeye açığım. "onu yap, şunu bunu yap veya yapma, Bu konulara çalış, buna dikkat et vs." diyebilirsiniz. 😊

Not: Bilgisayar mühendisliğine geçiş yapmayı düşünüyorum. Veya yazılım ikinci tercih olarak...

Geçen sene girdim bu sene de gireceğim . Geçen sene sıfır matematik bilgisiyle, 4 işlem ile 2300 sıralama yaptım.
Kolaylığı tek cümle ile anlattım diye düşünüyorum.

Şimdiden biraz çalışsan rahat bir şekilde kazanırsın birkaç yerde.

Hedef İstanbulda devlet falansa bu saatten sonra olmaz tabi o kadar değil 😂

Bir de bu sene taaa 20 Temmuzda sınav. Baya zaman var yani. Düzgün çalışsan yerleşme şansın çok yüksek.

Geçen sene girdim bu sene de gireceğim. Geçen sene sıfır matematik bilgisiyle, 4 işlem ile 2300 sıralama yaptım.
Kolaylığı tek cümle ile anlattım diye düşünüyorum.

Şimdiden biraz çalışsan rahat bir şekilde kazanırsın birkaç yerde.

Hedef İstanbul'da devlet falansa bu saatten sonra olmaz tabii o kadar değil 😂

Yok ya hocam hedef Çorum, Amasya, gibi bir yerde bilgisayar mühendisliğine geçiş yapmak. Çevre iller de dahil buna. Baktığıma göre ortalama 300-310 puanı aşmam gerekecek gibi. 310 puan almak zor mudur acaba mesela kaç net gerekir 300 puan için?

Yok ya hocam hedef Çorum, Amasya, gibi bir yerde bilgisayar mühendisliğine geçiş yapmak. Çevre iller de dahil buna. Baktığıma göre ortalama 300-310 puanı aşmam gerekecek gibi. 310 puan almak zor mudur acaba mesela kaç net gerekir 300 puan için?

Puanı bilmiyorum puan önemli değil sıralama önemli olan.
Ben 33 mat netiyle 2300 yapmıştım.

Kaç nete ne gelir falan diye düşünme sen otur çalışabildiğin kadar çalış işte.

Puanı bilmiyorum puan önemli değil sıralama önemli olan.
Ben 33 mat netiyle 2300 yapmıştım.

Kaç nete ne gelir falan diye düşünme sen otur çalışabildiğin kadar çalış işte.

Önceki senelerin yerleşim istatistiklerine baktım da sadece taban ve tavan puanlar yazıyor o yüzden puanı esas aldım. Hala kontenjan listelerini de paylaşmamışlar 2025 için o yüzden kendimizce tüm olasılık hesapları yapmak zorunda bırakıyorlar maalesef

Önceki senelerin yerleşim istatistiklerine baktım da sadece taban ve tavan puanlar yazıyor o yüzden puanı esas aldım. Hala kontenjan listelerini de paylaşmamışlar 2025 için o yüzden kendimizce tüm olasılık hesapları yapmak zorunda bırakıyorlar maalesef
Evet normalde başvurular açıldığında açıklarlardı bu sene tercih döneminde açıklayacaklar kontenjanları

Technopat Haberler

Geri
Yukarı