MEB E-tab5 dokunmatik ekran çalışmama sorunu

Sühagrs123

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, sizlere bi sorum olacaktı.
Etab5 şu meb'in dağıttığı tablete RAM atmak istedim tableti PC'ye bağlayacağım zaman tabletı algılamadı bende rebootlayıp çıktım tablete indiririm diye, daha sonra kilit ekranı geldı dokunduğumda işlemiyordu. Sadece kalemı algılıyordu kı oda işe yaramadı, ve recovery kısmına ulaşamıyorum güç + ses tuşlarına bastığımda ne yapmam gerekıyor ? Twrp kullandım.

Keşke hiç kurcalamayıp bıraksaydın :D RAM Atmak ne demek anlamadım sanırım custom rom yükleyecektin

Anlatıyorum

Tableti kapat

Flash Tooldan recovery yaz
SES AÇMA + POWER ile TWRP gir
Systemi mount et silinicek bazı uygulamalar var yazmam belki doğru olmaz yazmıyorum o yüzden
cache ve data sıfırla
reboot atarken rootlansın mı diye sorucak evet de
sonra açılınca wifiye bağla root için gerekli dosyaları indiricek TWRP ile kur
istersen hiç wifiye bağlamakla uğraşmayıp gapps ve supersuyu twrpden kurabilirsin

neyse bir sorun varsa yaz kardeşimin tableti iyice kurcaladım şuan canavar gibi

Keşke hiç kurcalamayıp bıraksaydın :D RAM Atmak ne demek anlamadım sanırım custom rom yükleyecektin

Anlatıyorum

Tableti kapat

Flash Tooldan recovery yaz
SES AÇMA + POWER ile TWRP gir
Systemi mount et silinicek bazı uygulamalar var yazmam belki doğru olmaz yazmıyorum o yüzden
cache ve data sıfırla
reboot atarken rootlansın mı diye sorucak evet de
sonra açılınca wifiye bağla root için gerekli dosyaları indiricek TWRP ile kur
istersen hiç wifiye bağlamakla uğraşmayıp gapps ve supersuyu twrpden kurabilirsin

neyse bir sorun varsa yaz kardeşimin tableti iyice kurcaladım şuan canavar gibi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı