MEB f@tih internetinde Wireguard ve OpenVPN Çalışmıyor

CorkedWine

Hectopat
Katılım
14 Kasım 2021
Mesajlar
1.511
Makaleler
1
Çözümler
14
Okul yurdunda internet çekmediği için Keenetic Extra alıp access point olarak kullanacağız. AP içerisine VPN kurmayı düşünüyorum. Cloudflare WARP+ üyeliğim var, Wireguard profilini mobil internetinde kullandigimda çalışıyor fakat okul internetinde çalışmıyor. Aynısı OpenVPN için de geçerli. 1.1.1.1 Uygulamasını kullandigimda sorun olmuyor. Routerin içerisine kuracağım Wireguard profilinin calismasi için ne yapabilirim?

Okul İnterneti: Türk Telekom MEB İnterneti (50Mbps)
AP'nin bağlanacağı Router: Huawei AP4050DN-E
Kendi Cihazım: Keenetic Extra
Kullanılan Protokol ve Servis: Wireguard - Cloudflare WARP+ Unlimited (wgcf ile oluşturuldu)
 
Öncelikle bir vps alın. 80 portunu açıp VDS'in anasayfasını falan internetten ziyaret edin. Eğer siteyi ziyaret ederken block uyarısı gelmiyorsa, OpenVPN'yi bu sunucuya kurup bağlanın.
 
Öncelikle bir vps alın. 80 portunu açıp VDS'in anasayfasını falan internetten ziyaret edin. Eğer siteyi ziyaret ederken block uyarısı gelmiyorsa, OpenVPN'yi bu sunucuya kurup bağlanın.
Hocam direkt OVPN'in kullandığı 443 engelli sanirim. Goodbye DPİ ile gecilebiliyormus fakat routerda nasıl yaparım bilmiyorum.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı