Meb General Mobile E-Tab 4 kısıtlandırmaları kaldırma

Abi tablet güncellendi, uçak modu kalktı. Artık Google Play'den her şeyi etkinleştirmem lazım. Biri bana yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
SuperVPN kullanarak YouTube vb. sitelere girebiliyorum. Dosya yöneticisi yükleyip de oyunların apk + datasını kuruyorum. Simple unRAR'la açıyorum. Gayet normal bir tabletmiş gibi kullanabiliyorum ben.

Beyler ben tableti rahat kullanıyordum Facebook filan her şeyi ilk günden çözmüştüm ama kendi mallığımdan dolayı tablet daha açılmıyor 12 cm'lik usb fanı tablete taktım 5 saniye sonra tablet kapandı neredeyse 15-20 gün oldu garantiye göndersem ücretini ben mi vereceğim? Öyleyse tablete bakan bir bilgisayarcıya mı göndereyim?

Abilerim ben General Mobile e-Tab 4'e root işlemini yaptım. Root programlarında rootlu olarak gözüküyor ama siz demişsiniz ki biz bi rom yaptık onunla kısıtlamalar kaldırılabilir. Hatta altında bir kod var. Bu kodu yazın, işlem tamam demişsiniz. Ama işlem olmuyor bile. Abilerden biri yardım etsin, lütfen.

Abilerim ben General Mobile e-Tab 4'e root işlemini yaptım. Root programlarında rootlu olarak gözüküyor ama siz demişsiniz ki biz bi rom yaptık onunla kısıtlamalar kaldırılabilir. Hatta altında bir kod var. Bu kodu yazın, işlem tamam demişsiniz. Ama işlem olmuyor bile. Abilerden biri yardım etsin, lütfen.
Facebook'ta GM Tablet grubuna üye olun. Orada gerekli yardımı alabilirsiniz. Ben yazamıyorum şu anda. Ayrıca Rom konusu profilimde var.

Tablet güncellendi apk inmiyor, PC ye baglanmiyor. Ne yapmalıyım?

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı