MEB LGS sorularında zorluğu aşırıya kaçırıyor

Evet arkadaşlar, merhaba. Ben pazar günü LGS'ye gireceğim. Size şöyle söyleyeyim o soruları yapamayıp düşük alacağım çünkü üniversiteli dersleri çok iyi olan bir tanıdığım var, TEOG'dan 480 falan almış, neyse geçen yılın sorularını çözdüreyim dedim, o bile çözemiyor. Ben bu soruları nasıl çözeyim MEB? Aileme ne diyeceğim? Ne kadar çalışsam da emeklerim çöpe gidecek. Bunu biliyorum. Zaten artık 1 gün kaldı. Bu saatten sonra bir şeyleri değiştiremem. Tek isteğim MEB bizim anlayabileceğimiz şekilde sorular yapın. O soruları yapamayıp ailemden neler çekeceğim kim bilir? Ailem hep benim ders çalışmamı istiyor ve ben de yeteri kadar çalıştım derslerim de gayet iyi başarı aldım lakin pazar günü hiçbir şey yapamayıp o matematik soruları bana ben de onlara bakacağım. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim arkadaşlar. Haydi Allah'a emanet.
Hocam sadece konuların temellerini biliyorsanız mantık yürüterek de çözebilirsiniz o soruları. İnsanların ağladığına bakmayın. O kadar zor değiller.

@442923 ben sistemin zaten içerisindeyim. Sınava öğrenci hazırlarım, LGS müfredatıyla çok alakam olmasa da MEB'in nasıl soru hazırladığını tahmin edebiliyorum. ÖSYM gibi dengeyi tutturamıyor, sorduğu soru ya çok zor ya da çok kolay oluyor ama şöyle de bir şey var:

Bir sınav var ve çok kolay. O sınavı herkes yaptığı için sınavın bir eleyiciliği olmaz. Zor sınavı sevin, zor sınav çalışan ve çalışmayan öğrenciyi ayırt eder.

Evet arkadaşlar, merhaba. Ben pazar günü LGS'ye gireceğim. Size şöyle söyleyeyim o soruları yapamayıp düşük alacağım çünkü üniversiteli dersleri çok iyi olan bir tanıdığım var, Teog'dan 480 falan almış, neyse geçen yılın sorularını çözdüreyim dedim, o bile çözemiyor. Ben bu soruları nasıl çözeyim MEB? Aileme ne diyeceğim? Ne kadar çalışsam da emeklerim çöpe gidecek. Bunu biliyorum. Zaten artık 1 gün kaldı. Bu saatten sonra bir şeyleri değiştiremem. Tek isteğim MEB bizim anlayabileceğimiz şekilde sorular yapın. O soruları yapamayıp ailemden neler çekeceğim kim bilir? Ailem hep benim ders çalışmamı istiyor ve ben de yeteri kadar çalıştım derslerim de gayet iyi başarı aldım lakin pazar günü hiçbir şey yapamayıp o matematik soruları bana ben de onlara bakacağım. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim arkadaşlar. Haydi Allah'a emanet.

Öncelikle kendine güven! Sen çözersin de diyelim ki çözemedin soruları. Hemen üzülme sen çözemediysen onlar da çözemedi. Sınavda aklına sınavdan başka hiçbir şey getirme. Başarılar!

Sınavda kendini çok kasma rahat kalmaya çalış, yapamadığın soru olduğunda hemen moralini bozma, önce türkçeden başla, sayısal kısımda ise hangisi daha iyiyse ondan başla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı