AkiroSalad
Hectopat
Her türlü bakarsın, dediğim gibi puan önemli değil seni her şeklinde sevecekler.Hocam benim için ailem önemli ailem dışında hiçbir şey önemli değil aileme ne diyeceğim nasıl yüzlerine bakacağım.
Her türlü bakarsın, dediğim gibi puan önemli değil seni her şeklinde sevecekler.Hocam benim için ailem önemli ailem dışında hiçbir şey önemli değil aileme ne diyeceğim nasıl yüzlerine bakacağım.
Sınavın ne anlamı kaldı o zaman? Zaten 7-8 tanesi kolay 6-7 tanesi orta 5-6 tanesi de zor geliyor. Öyle hepsini zor yapamazlar.Orta seviye sorsunlar hocam zora gerek yoktu.
Yargılamak veya sorguya çekmek gibi olmasın ancak hocalar kolay veya zor olup olmadığını nereden bilecekler? MEB'in ofisinde LGS sorularını onlar mı hazırlıyor?Hiç de öyle abarttığınız kadar yok. Bende çözdüm, 14 tanesini çözdüm geçen seneki sınavın. Zaten çalıştıysanız korkmazsınız. Hocalardan duyduğum kadarıyla geçen seneki kadar zor olmayacakmış.
Sınavın ne anlamı kaldı o zaman? Zaten 7-8 tanesi kolay 6-7 tanesi orta 5-6 tanesi de zor geliyor. Öyle hepsini zor yapamazlar.
Hiç de öyle abarttığınız kadar yok. Bende çözdüm, 14 tanesini çözdüm geçen seneki sınavın. Zaten çalıştıysanız korkmazsınız. Hocalardan duyduğum kadarıyla geçen seneki kadar zor olmayacakmış.
Sınavın ne anlamı kaldı o zaman? Zaten 7-8 tanesi kolay 6-7 tanesi orta 5-6 tanesi de zor geliyor. Öyle hepsini zor yapamazlar.
Orta seviye sorsunlar hocam zora gerek yoktu.
Kardeşim bu mesajımı at fava, haklı çıkacağımı göreceksin. Liselerin de adamakıllı bir eğitimi zaten kalmadı. Bir Galatasaray Lisesi ya da Kabataş Erkek Lisesine gitmediğin sürece zaten gittiğin lisenin bir önemi yok. Diğer liseler aşağı yukarı aynı, sen şimdi aç iki oyun oyna. Kendine gelirsin, stres de kalmaz.Olsun hocam, en azından bir kere daha deneyebiliyorum ama bu sınava 1 kere giriyorum.
Hocam 1 gün kaldı. Bana sağlam bir test önerir misiniz?
Hocam üniversitede yds girersek TYT veya AYT giriyor muyuz? Üniversite hakkında fazla bilgim yok.
Şu an bunu düşünmen büyük hata. Kaygına kaygı katıyorsun. Kendi kendini elemeye çalışıyorsun hatta bunları düşünerek. Sınava gir, belki çok iyi geçecek. Zor mu, dediğim gibi herkese zor. Kim bilir? Belki 400 puanla %4'e girilebilecek şekilde olacak sınav.Hocam benim için ailem önemli ailem dışında hiçbir şey önemli değil aileme ne diyeceğim nasıl yüzlerine bakacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.