MEB Tabletleri Neden Dağıtıldı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müstahak sizin gibilere, sizlere ders için veriliyor illa ki suistimal edeceksiniz, yapmazsanız olmaz. Çözüm yolunuz servise vermek, o işi de okul yapacağı için disiplin cezası alabilirsiniz.
Ne dersinden bahsediyorsun? Hangi okuldaki hoca kullanıyor ki bunu? Tablete kitap yüklenmesine rağmen hiçbir hoca bunu kabul etmiyor ve normal kitaplardan ders işliyor. Bundan dolayı da süs gibi duracağına kurallara uymayıp tableti kısıtlamasız kullanmak daha iyi. Ama sizin gibiler ne anlar ki bundan?

Ne dersinden bahsediyorsun? Hangi okuldaki hoca kullanıyor ki bunu? Tablete kitap yüklenmesine rağmen hiçbir hoca bunu kabul etmiyor ve normal kitaplardan ders işliyor. Bundan dolayı da süs gibi duracağına kurallara uymayıp tableti kısıtlamasız kullanmak daha iyi. Ama sizin gibiler ne anlar ki bundan?
Ah, evet tabletlerden düzgün not alınamıyor, tabletlerden istediğiniz kitaplara erisemiyor, ömür boyu lise okuyorsunuz pardon, benim hatam(!).

Sen yazdığım yazıyı çok yanlış anlamışsın. Anlayana kadar okumaya devam et.
Okuldaki öğretmen kabul etmiyorsa ona diyecek sözüm yok, fakat bu tarz bir şeyi suistimal edip buralarda ağlayanlara sinir oluyorum. Sizinle kavga, tartışma yada benzeri bir şeye girmek hiç istemiyorum. Bu konuyu açan arkadaş madem o kadar becerikliydi, root ustasiydi, suistimal ustasiydi niye gelip ağlıyor buralarda? Ona yapabileceğimiz yardımların korsana destekle arasında ne kadar fark var? Bende rootlayacagim fakat 2 yıl sonra yapacağım o işi, okul bitsin öyle.

Okuldaki öğretmen kabul etmiyorsa ona diyecek sözüm yok, fakat bu tarz bir şeyi suistimal edip buralarda ağlayanlara sinir oluyorum. Sizinle kavga, tartışma yada benzeri bir şeye girmek hiç istemiyorum. Bu konuyu açan arkadaş madem o kadar becerikliydi, root ustasiydi, suistimal ustasiydi niye gelip ağlıyor buralarda? Ona yapabileceğimiz yardımların korsana destekle arasında ne kadar fark var? Bende rootlayacagim fakat 2 yıl sonra yapacağım o işi, okul bitsin öyle.
Tek diyeceğim şey şudur: Onlarda eğitim vs Bizde eğitim.

Madem tartışma istemiyorsun o zaman en başta tartışma yaratacak mesaj yazmayacaksın. Ayrıca arkadaş mesajında çok becerikli ve Root ustası olduğundan bahsetmiyor nerenden çıkarıyorsun bunu? Arkadaş Root atacakken bir hata yapmış ve yardım istemiş yardım etmeyecek isen aptal aptal tartışma yaratacak mesaj yazma.

@smtetn arkadaşım sen bence tabletini servise gönder. Başka bir çözüm önerisi olacağını düşünmüyorum. Servisten de büyük ihtimal yazılım atıp sana geri verirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı