Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 20 Temmuz 2022 #1 11. sınıf tekrar testleri olarak geçen MEB'in bedava olarak dağıttığı ve sitesinde ayrı ayrı PDF'si olan testlerin tamamı tek bir PDF'e nasıl aktarılır? Tekrar tekrar yüklemek istemiyorum. Site bu: 11. Sınıf Tekrar Testleri
11. sınıf tekrar testleri olarak geçen MEB'in bedava olarak dağıttığı ve sitesinde ayrı ayrı PDF'si olan testlerin tamamı tek bir PDF'e nasıl aktarılır? Tekrar tekrar yüklemek istemiyorum. Site bu: 11. Sınıf Tekrar Testleri
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #2 Sitede şöyle diyor: NOT: 11. Sınıf 1. Tekrar Testleri ortak kitapçık olarak yayımlanmıştır. BURAYA tıklayarak indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sitede şöyle diyor: NOT: 11. Sınıf 1. Tekrar Testleri ortak kitapçık olarak yayımlanmıştır. BURAYA tıklayarak indirebilirsiniz.
KS KS Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 20 Temmuz 2022 #3 Şefik Mert dedi: Sitede şöyle diyor: NOT: 11. Sınıf 1. Tekrar Testleri ortak kitapçık olarak yayımlanmıştır. BURAYA tıklayarak indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu sadece 1. testler. Ben matematiğin tüm testlerini tek PDF'de toplamak istiyorum. Onu nasıl yaparım? Artı 0 Eksi
Şefik Mert dedi: Sitede şöyle diyor: NOT: 11. Sınıf 1. Tekrar Testleri ortak kitapçık olarak yayımlanmıştır. BURAYA tıklayarak indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu sadece 1. testler. Ben matematiğin tüm testlerini tek PDF'de toplamak istiyorum. Onu nasıl yaparım?
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #4 Bu aracı kullanabilirsiniz fakat öncesinde dosyaları indirmeniz gerek. Artı 1 Eksi
KS KS Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 20 Temmuz 2022 #5 Teşekkürler. Şefik Mert dedi: Bu aracı kullanabilirsiniz fakat öncesinde dosyaları indirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Bunda 2 tane yaptım daha yapmak için para istiyo bedava versiyonlusu var mı? Son düzenleme: 20 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Teşekkürler. Şefik Mert dedi: Bu aracı kullanabilirsiniz fakat öncesinde dosyaları indirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Bunda 2 tane yaptım daha yapmak için para istiyo bedava versiyonlusu var mı?
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #6 İnternette PDF birleştirici diye arayabilirsiniz. Ya da bazı PDF görüntüleme programlarında bu özellik olabilir. Ayrıca ücret istediğine emin misiniz? Artı 0 Eksi
İnternette PDF birleştirici diye arayabilirsiniz. Ya da bazı PDF görüntüleme programlarında bu özellik olabilir. Ayrıca ücret istediğine emin misiniz?