RX 6800 ekran kartı için yapılacak testler nelerdir?

Skorları da mükemmel ilginç gerçekten. Bu test direkt ekran kartı ve monitör gibi en uç noktaları eler benim için. Windows sebepli olabilir mi bilmiyorum @MertDefne önerileri de mantıklı gayet.

Hocam dikkatli izleyin video 30 FPS olarak kaydedilmiş ama yine de belli oluyor videoda böyle gözükse bile 4 5 saniye de böyle oluyor şaka gibi bir şey ya yani şu anda driverden şüphelenmeye devam edeceğim 22.5.1 denemiştim aynı sorun devam ediyordu ama yine de tekrar deneyeceğim elim bağlı oturmaktan iyidir.

Hocam dikkatli izleyin video 30 FPS olarak kaydedilmiş ama yine de belli oluyor videoda böyle gözükse bile 4 5 saniye de böyle oluyor şaka gibi bir şey ya yani şu anda driverden şüphelenmeye devam edeceğim 22.5.1 denemiştim aynı sorun devam ediyordu ama yine de tekrar deneyeceğim elim bağlı oturmaktan iyidir.

Hocam aynı sorunu yarım aydır ben yaşıyorumdum 6700XT kartım ile her yolu denedim geçmedi. Windows 11'e temiz kurulum atıp tüm driver-chipset'leri kurunca düzeldi pek dosyanız yoksa deneyin isterseniz.

Videonun neden bir kısmı böyle siyah?

Onu bilmiyorum hocam direkt Windows'un kendi kayıt programı ile aldım o yüzdendir ona bakmayın belli oluyor sence @Alazzzz ın dediği gibi Windows 11'e geçeyim mi yoksa kalayım mi?

Açıkca sorunu bu çözer diyemem ona göre bakın hocam son care olarak deneyebilirsiniz.
Windows 11'de son WHQL driverları kullanmaktayım.

Açıkca sorunu bu çözer diyemem ona göre bakın hocam son care olarak deneyebilirsiniz.
Windows 11'de son WHQL driverları kullanmaktayım.

Örneğin RDR 2 veya başka oyunlar akıcı değil mi hocam son çarem beklemek kaldı ve ben beklemek istemiyorum artık gına geldi siz sorunu çözdüyseniz inşallah bende çözebilirim. Son WHQL 22.11.2 değil mi bir yanlışlık olmasın.

Örneğin RDR 2 veya başka oyunlar akıcı değil mi hocam son çarem de beklemek kaldı ve ben istemiyorum artık gına geldi siz sorunu çözdüyseniz inşallah bende çözebilirim. Son WHQL 22.11.2 değil mi bir yanlışlık olmasın.

Evet 22.11.2 ve milisaniyelik takılma sorunu bende de tüm oyunlarda vardı LoL bile dahil. Umarım bir şekilde çözersiniz çünkü cidden çok sinir bozucu.

Onu bilmiyorum hocam direkt Windows'un kendi kayıt programı ile aldım o yüzdendir ona bakmayın belli oluyor sence @Alazzzz ın dediği gibi Windows 11'e geçeyim mi yoksa kalayım mi?

Geçebilirisn ben bayağı uzun süredir Win11 kullanıyorum akıyor. 22.11.2 sürücüsü ile sorun yaşamadım istersen geç ama onunla alakalı olmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı