U Ural0 Zeptopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Wi-Fi acma tusuna bastığımda kablosuz aciliyor yaziyor fakst hiçbir şey olmuyor sadece bekliyorum cozumunu bilen var mi?
Wi-Fi acma tusuna bastığımda kablosuz aciliyor yaziyor fakst hiçbir şey olmuyor sadece bekliyorum cozumunu bilen var mi?
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 Hocam Genral Mobile olan mı? Artı 0 Eksi
KS KS U Ural0 Zeptopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 Bohohohyoott dedi: Hocam Genral Mobile olan mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #4 Hocam peki E Tab 4 mü? Artı 0 Eksi
KS KS U Ural0 Zeptopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #5 Bohohohyoott dedi: Hocam peki E Tab 4 mü? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #6 Ural0 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam widgetler var oradan ayarlar widgetini tabletin ana ekranına atın tıklayın sonra oradan Wi-Fi'ya tıklayın. Artı 0 Eksi
Ural0 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam widgetler var oradan ayarlar widgetini tabletin ana ekranına atın tıklayın sonra oradan Wi-Fi'ya tıklayın.
KS KS U Ural0 Zeptopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #7 Bohohohyoott dedi: Hocam widgetler var oradan ayarlar widgetini tabletin ana ekranına atın tıklayın sonra oradan Wi-Fi'ya tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yaptim hala ayni Bohohohyoott dedi: Hocam widgetler var oradan ayarlar widgetini tabletin ana ekranına atın tıklayın sonra oradan Wi-Fi'ya tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yaptim hala ayni hocam Artı 0 Eksi
Bohohohyoott dedi: Hocam widgetler var oradan ayarlar widgetini tabletin ana ekranına atın tıklayın sonra oradan Wi-Fi'ya tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yaptim hala ayni Bohohohyoott dedi: Hocam widgetler var oradan ayarlar widgetini tabletin ana ekranına atın tıklayın sonra oradan Wi-Fi'ya tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yaptim hala ayni hocam
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #8 Hocam kapatıp yeniden açın oda olmazsa bilemiyorum ilk söylediğim bende çalışmıştı. Artı 0 Eksi
KS KS U Ural0 Zeptopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #9 Bohohohyoott dedi: Hocam kapatıp yeniden açın oda olmazsa bilemiyorum ilk söylediğim bende çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler Artı 0 Eksi
Bohohohyoott dedi: Hocam kapatıp yeniden açın oda olmazsa bilemiyorum ilk söylediğim bende çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler