Medal Of Honor'u tavsiye ediyorum

Vay be Medal of Honor ağlattın beni resmen... Elveda Rabbit seni unutmayacağız... Arkadaşlar oyun Medal of Honor 2010 2 dakika önce bitirdim efsane bir hikaye mutlaka tavsiye ederim.
2010 gayet iyi bir yıl'mış(metro 2033,ac 2,medal of honor,fallout new vegas ile)
 
Tavsiye mi ediyorsun :) Hayatımı CoD ve MoD'a vermiş birisi olarak bu oyunu tavsiye etmen bile saçma.Bu oyun bir KÜLT oyundur,bilmeyenin bilmesi,görmesi ve oynaması gerekir,her FPS oyuncusu bunu yapması lazım.Bugünün Fortnite oynayan çocukları özellikle :) FPS oyunlarının temelini atan 2-3 oyundan biri.
 
Oyun incelemeleri genellikle:
Uzun uzun anlatarak, tecrübelerini ve karakterleri kısaca tanıtarak yapılıyor fakat biraz kısa yapmışsınız incelemeyi.
Sonu yeter be oyunun!
Tavsiye mi ediyorsun :) hayatımı CoD ve Mod'a vermiş birisi olarak bu oyunu tavsiye etmen bile saçma. Bu oyun bir kült oyundur, bilmeyenin bilmesi, görmesi ve oynaması gerekir, her FPS oyuncusu bunu yapması lazım. Bugünün Fortnite oynayan çocukları özellikle :)

Oynamayan mutlaka vardır. Ayrıca 5 defe CoD MW bitiren ve MW 2'yi 3 defa bitiren biri olarak söylüyorum medal of Honor mutlaka daha iyi.
 
Sonu yeter be oyunun!


Oynamayan mutlaka vardır. Ayrıca 5 defe CoD MW bitiren ve MW 2'yi 3 defa bitiren biri olarak söylüyorum medal of Honor mutlaka daha iyi.
Ciddi yorum olamaz bu. Zevklere karışamam ama ciddi olamazsın bence. Sonunda adam ölüyor diye en üst seviyeye kadar çıkartmak saçma.
Zaten Soap vb. hatırlatırım, onlar da ölüyordu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı