Media Creation Tool ''Bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu X80072F8F'' hatası veriyor

Kriegeral

Decapat
Daha fazla  
Kod:
"Bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu.
Ne olduğundan emin değiliz ama bu aracı bilgisayarınızda çalıştıramadık. Sorun yaşamaya devam ederseniz, müşteri desteğine başvururken hata kodunu bildirin.
Hata kodu: 0x80072F8F - 0x20000"

Microsoft Media Creation Tool aracı ile cihazımı Windows 7 Ultimate sürümünden Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Programı çalıştırdığımda yukarıdaki gibi bir hata ile karşılaşıyorum. Bunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim? 😔

Sistem: HP 250 G6 Notebook PC.
İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate x64.

Son düzenleme:
Kod:
"Bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu.
Ne olduğundan emin değiliz ama bu aracı bilgisayarınızda çalıştıramadık. Sorun yaşamaya devam ederseniz, müşteri desteğine başvururken hata kodunu bildirin.
Hata kodu: 0x80072F8F - 0x20000"

Microsoft Media Creation Tool aracı ile cihazımı Windows 7 Ultimate sürümünden Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Programı çalıştırdığımda yukarıdaki gibi bir hata ile karşılaşıyorum. Bunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim? 😔

Sistem: HP 250 G8 Notebook PC.
İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate x64.
Ben iso dosyasıyla yükseltmiştim. Siz de onu deneyin. O hatayı bana da vermişti. Ben de çözümümü bu şekilde çözmüştüm.

Ben iso dosyasıyla yükseltmiştim. Siz de onu deneyin. O hatayı bana da vermişti. Ben de çözümümü bu şekilde çözmüştüm.
ISO dosyası ile yüklemeyi biliyorum (o yöntemle windows 7 kurdum) fakat cihazımın bir sorunu var. USB cihazları algılamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

ISO dosyası ile yüklemeyi biliyorum (o yöntemle windows 7 kurdum) fakat cihazımın bir sorunu var. USB cihazları algılamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam ben USB ile yapın demiyorum ki. Ben de flash kullanmadım. Ama Windows 7'den Windows 10'a yükselttim. Yapacağınız şey şu:
1) Daemon Tools Lite programını indirin. (Windows 7'de iso dosyalarını görüntüleme özelliği yok. O yüzden indirin diyorum.)
2) Windows 10 iso dosyasını indirin.
3) İso dosyasını Daemon Tools Lite programı ile bilgisayara bağlayın.
4) O iso dosyasının içine girin.
5) "setup" veya "setup.exe" diye bir tane uygulama olması lazım. Onu çalıştırın.
6) Önünüze çıkan seçenekleri kendinize uygun olacak şekilde ayarlayın.
7) Kurulumun Windows 10'u yüklemesini bekleyin.

Yani bunu da bilmeniz lazım artık hocam.

Not: Geç yazdığım için özür dilerim. Sınavlardan dolayı pek aktif olamıyorum.

Hocam ben USB ile yapın demiyorum ki. Ben de flash kullanmadım. Ama Windows 7'den Windows 10'a yükselttim. Yapacağınız şey şu:
1) Daemon Tools Lite programını indirin. (Windows 7'de iso dosyalarını görüntüleme özelliği yok. O yüzden indirin diyorum.)
5) "setup" veya "setup.exe" diye bir tane uygulama olması lazım. Onu çalıştırın.

windows 10 key istiyor almak zorundamıyız

Hocam onu biliyorum da bana pek mantıkli gelmemisti baska bir sey icin kullanmistim isime yaramamisti, ama sagolun musait bir zamanimda deniyecegim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı