MediaMarkt çalışanı tarafından dolandırılmak

Üründe kusur yok ki satan eleman dolandırıcı.

Sayan adamı bulamadım iki çift lafım vardı ona.
Hocam peşini sakın bırakma naz yaptıktan sonra aslan gibi ürünü ya değiştirecekler yada iade edecekler sakın salma.

Hocam bazı ürünlerin daha çok satılması gerekiyor MediaMarkt diye bir yerden telefon alınmaz zaten oraya giderek hata etmişsiniz.

Bu yüzden babamı tek başına telefon almaya göndermiyorum. Yokse iPhone 14 alacak olsa bile elin Realme'sini daha iyi gösterirler adama.

Vallahi normalde anlarım telefondan falan ama dayı gibi gittim aldım. İnternetten açıp bakarım karşılaştırırım adam nasıl inandırsıysa var ya hiç bakmadan aldım.

Hocam bazı ürünlerin daha çok satılması gerekiyor MediaMarkt diye bir yerden telefon alınmaz zaten oraya giderek hata etmişsiniz.

İş çıkışı mi Store kapanmıştı metropol de.

Hocam sabırsız olmanız her zaman kötü şeyler doğurur özellikle teknolojik aletler konusunda, ertesi günü bekleyip daha iyisini alabilirdiniz.

İfadeler: Mky
Hocam sabırsız olmanız her zaman kötü şeyler doğurur özellikle teknolojik aletler konusunda, ertesi günü bekleyip daha iyisini alabilirdiniz.

Hocam telefon bozuldu şimdi ben telefonsuz işe nasıl gideyim mecbur aceleye geldi işte yoksa internetten alırdım.

Hocam neden araştırmadan aldınız ki?

Hocam telefon bozuldu şimdi ben telefonsuz işe nasıl gideyim mecbur aceleye geldi işte yoksa internetten alırdım.

Yine de aklınızdaki modeli alsaydınız keşke. En azından içiniz rahat olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…