MediaMarkt DualSense İadesi Yapar mı?

darkdragonx

Decapat
Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
322
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ben PC için DualSense alıp denemek istiyorum. Eğer uyumluluk konusunda bir sıkıntı yaşamazsam kullanmaya devam edeceğim. Ama beğenmezsem iade etmeyi düşünüyorum. MediaMarkt 1-2 gün içinde geri götürürsem iade alır mı? Ve parayı mağazada kupon şeklinde mi verir yoksa banka hesabıma mı verirler? Bunu başka hangi mağazalarda yapabilirim mesela Vatan sorun çıkarır mı bunda?
 
Bilgisayarda DualSense önermiyorum. Çoğu özelliğini kullanamıyorsunuz. Bence direk iade edip Xbox 9. nesil gamepad alın. Tabii aralarında ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum. Ben alırken fark yoktu neredeyse...
Hocam daha almadım ama dualsense alacağım gibi duruyor. Aralarında 350₺ fark var çünkü.. Önce dualsense alıp bi deneyeceğim 1-2 gün. Baktım bir problem yok devam edeceğim. Eğer sıkıntı olursa uyumlulukta iade edip xbox kolu almayı planlıyorum.
 
Ben Dualsense kullanıyorum. DS4 programı ile kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım. Zaten bu program sayesinde oyunlar Xbox gamepad'i olarak algılıyor Dualsens'i. Steam'in de kısmi desteği var sayılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı