Mediamarkt İade İşlemi Nasıl İşler?

Blodiy

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2020
Mesajlar
1.537
Çözümler
3
Merhabalar,

Ailem bugün sürpriz olarak bir laptop almış. Fakat aldıkları laptop içime sinmedi. Ondan dolayı iade etme kararı aldık. Fakat nasıl bir işlem olacağını bilmiyoruz. Mağazadan alınan bir laptop. Yarın gittiğimizde nasıl bir işlem uygulanacak? Para iadesi hemen olacakmı? Gitmeden biraz bilgilenmek istedim :D.
 
Son düzenleme:
Karttan ise önce para bankaya gider; daha sonra banka size eğer taksitle alınmışsa taksit taksit, peşinen alınmışsa birkaç is günü içerisinde iade edilir. Nakit ödeme durumu hakkında bilgim yok malesef.
 
Direkt olarak gidip faturayı gösterip iade edebilirsin. Arkadaşların da dediği şekilde ödemeler durumdan duruma değişir.
 
selam, daha bugün bozulan kulaklığım için iade ücreti aldım mediamarkt tan, fakat senin durumun birazcık farklı, ürünü zaten 15 gün yasal cayma hakkını kullanarak iade edebilirsin fakat, üründe jelatin tarzı şeyleri çıkarmadıysan ya da kutusunu açmadıysan çok rahat iade olur, eğer bunları yaptıysan satın aldığın personelle mağazada görüşmeni öneririm, yüksek ihtimalle iade yaparlar.
 
Selam, daha bugün bozulan kulaklığım için iade ücreti aldım MediaMarkt'tan, fakat senin durumun birazcık farklı, ürünü zaten 15 gün yasal cayma hakkını kullanarak iade edebilirsin fakat, üründe jelatin tarzı şeyleri çıkarmadıysan ya da kutusunu açmadıysan çok rahat iade olur, eğer bunları yaptıysan satın aldığın personelle mağazada görüşmeni öneririm, yüksek ihtimalle iade yaparlar.

Hocam dediğim gibi ailem bensiz almış ürünü. Ürünün özelliklerine bakmak için ürünü kurmak zorundada kaldım. Fakat hiç bir şekilde kullanmadım.
 

Geri
Yukarı