MediaMarkt kulaklık iade süreci nasıl ilerler?

Anladım hocam.

Bu yüzden ben artık basit şeyler hariç hiçbir elektronik cihazı mağazadan almamaya çalışıyorum.

Arızalı ürünü yapacaklarsa bile ileride yine bozulma ihtimali yüksek olur değişim yapabilir miyim?

Yapabilirsiniz hocam. İlk 6 ay içerisinde ortaya çıkan kusurlarda, ürün ayıplı kabul edilir ve tüketici istediği seçimlik hakkını kullanabilir. Yani ister iade, ister misli ile değişim, isterseniz de ücretsiz onarım talep edebilirsiniz.

Ayıplı mal nedir, seçimlik haklar nedir detaylı araştırabilirsiniz. Yanlış bilgilere kulak asmayın.

Dosya Ekleri

• IMG_20231230_134238.jpg
    199,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu madde magazadan alındıgında geçerli olmuyor yani öyle mi?

Evet hocam, mağazadan alınırsa cayma hakkı geçerli değil fakat garanti kapsamında diğer haklarınız mevcuttur. 1 Ocak 2024'ten itibaren Cayma Hakkı internet alışverişlerinde de sınırlandırılacak.

Evet hocam, mağazadan alınırsa cayma hakkı geçerli değil fakat garanti kapsamında diğer haklarınız mevcuttur. 1 Ocak 2024'ten itibaren cayma hakkı internet alışverişlerinde de sınırlandırılacak.

Teşekkür ederim bilgiler için.

Garantide hala bekliyoruz ses seda yok.

Ne yapıp edip iade etmem gerek bu kulaklığı sonradan yine sıkıntı cıkacak eminim ya da değişim.

Sorun yok hocam, zaten değişim veya iade hakkınız mevcut. Tek yapmanız gereken satıcıya iade istediğinizi belirtmeniz. Firmaya iade veya değişim istediğinizi belirtiniz mi?

Belirtmediyseniz firmaya "A marka-modelli garantideki ürünüm ayıplı çıkmıştır. Ayıplı ürünlerde tüketici istediği seçimlik hakkını kullanabildiğinden tarafınıza aşağıdaki faturada bilgileri bulunan ürünüm için iade talep ediyorum." Tarzında bir mail yollayın. Hem elinizde kanıt bulunur, hem satıcı hakkınızı bildiğinizi görür.

Eğer garanti tamir edip yollarsa THH'ye başvurabilirsiniz.

MediaMarkt'tan aldık garantiye yollarken sorunu belirtip iade istediğimizi söyledik kagıtta da yazıyor.

Geldiğinde tekrar iade başvurusunda bulunabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…