Elektronik MediaMarkt Outlet fırsatları

Bu ne saçma bir iştir. Outletmiş o halde indirim var mantığı ile hiç araştırmayan kitleye kaptırmak istiyorlar. Örnek:

Link 1 Mediamarkt

Link 2 diğer

Sıfır ürünün fiyatı daha ucuz. MediaMarkt burada kesinlikle iyi niyetli değil.
Outlet, her zaman aynı "iade' değişim vb." ifadesi için kullanılmıyor. Bazi markalar indirimli satışlarini outlet adı altında yapiyorlar. Siteye bakmadim, fiyatlari konusmuyorum sadece "outlet" ismine takilan çok gördüm.

Outlet, her zaman aynı "iade' değişim vb." ifadesi için kullanılmıyor. Bazi markalar indirimli satışlarini outlet adı altında yapiyorlar. Siteye bakmadim, fiyatlari konusmuyorum sadece "outlet" ismine takilan çok gördüm.

Site içinden alıntı:
ÜRÜNÜN GARANTİ SÜRESİ 1 YILDIR. ÜRÜNÜN AMBALAJI HASARLI YA DA YIRTIKTIR. ÜRÜNÜN ARKA KISMINDA ÇİZİKLER BULUNMAKTADIR. ÜRÜN KULLANILMIŞTIR.
Bildiğimiz outlet tanımına uygun bir satış yapılıyor. Sıfır ürünlerin iki yıl garantisi var ve kasasında hasar yok iken Mediamarkt'ta satılanlarda kusur var. Ve fiyatı sıfır ürüne göre daha pahalı. Sadece bir iki üründe de değil, çoğu böyle. Bu "bence" aldatmaktır. İsteyen Mediamarkt'a aldanabilir.

(Tamamen haksızlık da etmemek lazım. Bazı ürünlerde 100+, 400+ indirimler var. Ancak onların da mekanik aksamları var ve zamanla, sürekli çalışa çalışa yıpranıyor. Bu ürünler günlük 10 saatten fazla aktif durumda olabiliyor. Mesela süpürge, sürekli çalışan ve eskiyen parçaya sahip. Pili de zayıflıyor. Şimdi bu ürün 500 TL daha uygun olsa ne ifade eder? Haksızlık etmemek yazdım ama bence insaflı oldum. Aslında hiç almamak lazım. Ve bu hususta Mediamarkt protesto edilmeli.)

______

Yav arkadaş yeter yazdım diyorum da bu kadar da olmaz ya!

Mediamarkt

Diğer

Kim hangi sebeple Mediamarkt'tan kullanılmış ve 1 yıl garantisi olan ürünü, sıfır ürüne tercih eder?

Son düzenleme:
2. el-kullanılmış 1. Nesil i5 Laptop'a bu fiyat mı? :D
1681835595753.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı