MediaMarkt PS5 stoklarını kaçırdım!

Makaleler
9
Daha fazla  
Hepinize günaydın. Dün PS5 MediaMarkt üzerinde satışa çıktı. Ben oradan alamadım kaçırdım.
Dün sadece Vatan ise ön sipariş falan almış. O da internetten satışa açmadı.
Bir dahaki parti sizce ne zaman gelir?
Kaçırmakla aptallık ettim dün bir de ortalama yarım saat satışta kalmış MediaMarkt üzerinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize günaydın. Dün PS5 MediaMarkt üzerinde satışa çıktı. Ben oradan alamadım kaçırdım.
Dün sadece Vatan ise ön sipariş falan almış. O da internetten satışa açmadı.
Bir dahaki parti sizce ne zaman gelir?
Kaçırmakla aptallık ettim dün bir de ortalama yarım saat satışta kalmış MediaMarkt üzerinde.
Bi bu kadar daha beklersiniz galiba.

Sağlık olsun. Üzülmenize şu an için gerek yok çünkü hem XSX hem de PS5'i aldıracak yeni nesil oyunlar yok.

Evet hocam orası öyle. Ben artık almaya niyetlendim ama. Var mı bilgisi olan bu ayki diğer stoklar hangi gün gelecek?

Evet hocam orası öyle. Ben artık almaya niyetlendim ama. Var mı bilgisi olan bu ayki diğer stoklar hangi gün gelecek?
Şu videoya bakın, ben dün izledim, yakın zamanda atılmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarınızda Vatan ve Teknosa PS5 sayfaları açık olsun, 10 dakikada bir yenileyin, tabii vaktiniz var ise.
Öyle yapıyorum hocam. Sağ olun.
Çok şükür aldım.
ALMAK İSTEYENLER ACELE ETSİN VATAN'DA

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı