MediaMarkt sınırsız ekran koruyucu hizmeti nasıl kullanılır?

Cihan123321

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

MediaMarkt'tan 1 yıl önce telefonumu satın aldığımızda “ömür boyu ekran koruyucu değişim” hizmeti satın almıştık. Bu hizmeti bugüne kadar hiç kullanmadım. Yakın zamanda ekran koruyucumu çıkardım ve şimdi bu hizmetten faydalanmak istiyorum.

İlk alışverişi İstanbul'daki bir mağazadan yapmıştık fakat şu an Samsun'da yaşıyorum. Yarın Samsun'daki MediaMarkt mağazasına gidip ekran koruyucumu ücretsiz şekilde taktırmak istiyorum.

Bu noktada bazı sorularım var:

1. İstanbul'dan alınan bu hizmeti Samsun'daki mağazada kullanabilir miyim?
  2. Böyle bir hizmetin kullanılabilmesi için neler gerekli? (örneğin fatura, cihaz vs.)
  3. Mağazada takılan ekran koruyucuların kalitesi ve piyasadaki karşılığı ne düzeyde?
  4. Şu an MediaMarkt'ta takılan ekran koruyucuların ortalama piyasa fiyatı nedir?

Konu hakkında bilgisi olan ya da bu hizmeti daha önce kullanmış kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.

Telefon modelim iPhone 15 Pro Max Kırılan ekran koruyucum çöpte ve almam imkansız bunu belirtmemişim
Teşekkürler!

Son düzenleme:
Öncelikle ekran koruyucusunu kendin çıkarmaman gerekiyor çünkü kırılan ekranı geri alıyorlar, değişim yaparken yanında herhangi bir belgenin olmasına gerek yok telefonun imeisine kayıt oluyor direkt telefonu götürünce hallediyorlar, kaliteye gelecek olursak ortalama gibi geldi bana, kullandığım bir kaç koruyucudan daha iyi

Turkiyenin tüm şubelerinde kullanabiliyorsun bu hizmeti yazmayı unutmuşum

Merhaba arkadaşlar,

MediaMarkt'tan 1 yıl önce telefonumu satın aldığımızda “ömür boyu ekran koruyucu değişim” hizmeti satın almıştık. Bu hizmeti bugüne kadar hiç kullanmadım. Yakın zamanda ekran koruyucumu çıkardım ve şimdi bu hizmetten faydalanmak istiyorum.

İlk alışverişi İstanbul'daki bir mağazadan yapmıştık fakat şu an Samsun'da yaşıyorum. Yarın Samsun'daki MediaMarkt mağazasına gidip ekran koruyucumu ücretsiz şekilde taktırmak istiyorum.

Bu noktada bazı sorularım var:

1. İstanbul'dan alınan bu hizmeti Samsun'daki mağazada kullanabilir miyim?
  2. Böyle bir hizmetin kullanılabilmesi için neler gerekli? (örneğin fatura, cihaz vs.)
  3. Mağazada takılan ekran koruyucuların kalitesi ve piyasadaki karşılığı ne düzeyde?
  4. Şu an MediaMarkt'ta takılan ekran koruyucuların ortalama piyasa fiyatı nedir?

Konu hakkında bilgisi olan ya da bu hizmeti daha önce kullanmış kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.

Telefon modelim iPhone 15 Pro Max.
Teşekkürler!
Ben sadece gidip telefonu uzatıyorum. Adamlar direk yapıyor,gayet güzel bir şey.

Öncelikle ekran koruyucusunu kendin çıkarmaman gerekiyor çünkü kırılan ekranı geri alıyorlar, değişim yaparken yanında herhangi bir belgenin olmasına gerek yok telefonun IMEI'sine kayıt oluyor direkt telefonu götürünce hallediyorlar, kaliteye gelecek olursak ortalama gibi geldi bana, kullandığım birkaç koruyucudan daha iyi

Türkiye'nin tüm şubelerinde kullanabiliyorsun bu hizmeti yazmayı unutmuşum

Ben o kırılan ekran koruyucumu çöpe attım değişmezler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı