S
Silinen üye 94679
Ziyaretçi
Herhangi bir reklamını ya da tanıtımını görmedim, bilgisi olan var mı?
Senin kafanda olanlar da sağda solda yaşlar akıtsın, ürünüm gelmedi, para iadesi alamıyorum, vesaire diye. Şimdiye kadar bütün firmalarla sorun yaşamıştır insanlar, sorunsuz hiçbir firma bulamazsın, illa bir yerde bir şikayet bulursun. Bana Vatan Bilgisayar hiç böyle bir sıkıntı yaşatmadı, hep muhattap olacak birileri vardı, iyi niyetlilerdi bana karşı. Benim deneyimlediğim bu şekilde, ben parasını verip iyi olduğunu düşündüğüm firmalardan alışveriş yaparken, birileri Okatalog'dan satın aldığı ürünün gelmesini haftalarca bekliyor, Butopya gibi sitelerden alışveriş yapanlar da karşısında konuşmak için muhattap bulamıyor. Millet bunları yaşarken, ben bir tarafımla sırıtıyorum.@Silinen üye Dostum vatan computer müşterisini memnun eden bir firma mı? Ettiğini söyleyen var söylemeyen var. Senin de gelip burada vatanın avukatlığını yapmana gerek yok bence. Ki benim kanaatimce türkiyede sorunsuz hizmet veren bir adet firma yok. Her neyse sen fazla para verip vatandan almaya devam et. Sanki vatan 1000TL yi alınca servise yollamayıp arkada kendi adamlarına yaptırıyor arızayı...
Vatan bilgisayarda bu denli pahalıya satılmasının sebebi de çok bariz aslında. İtopya , incehesap gibi yerlerin satış yerleri oldukça kısıtlı. Yanlış bilmiyorsam itopya 2-3 tane var zaten. Vatandan bütün ülkede var. Adamlar ona göre fiyat etiketi koyuyorlar. Çalışan sayısı belli, fiyat belli. Bizim milletin kafasında şöyle bir algı var pahalıysa iyidir. He anam he devam böyle...
Bilgiyi en sağlıklı resmi sitesinden alabiliriz ancak, ben de rastladım böylelerine Vatan'da. Bir ara paranoyak olmuştum hatta, yanlış bilgi kurbanı olmayayım diye, aceleye getiririz, bir şeyde indirim vardır, bir anda farklı bir model tercih edilir ama bilgi yanlış aktarılır, bir şey olur diye ses kaydını açık tuttuğumu hatırlıyorum çalışanlarla konuşurken.Bide adamları cahil. Adama gittim ekran gövde oranını sordum 7 Nm dedi gülmekten nefes alamadım üstüne 7 Nm dedi ama 10 Nm.
Vatan indirim yapsa diğer sitelerin indirimsiz satış fiyatına denk geliyor zaten , biraz saçma olurdu![]()
Ahahahahah sesli güldümVatan indirim yapsa diğer sitelerin indirimsiz satış fiyatına denk geliyor zaten , biraz saçma olurdu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.