MediaMarkt ürünü iade almakta zorluk çıkarıyor

Yardımcı olmaya çalışmadan önce kendi düşüncem üründe iade edilecek bir problem görmüyorum, eğer üründe ölü piksel vb. gibi gerçekten problem oluşturacak bir sorun yoksa iade etmezdim. Şimdi sorununuza yardımcı olmaya çalışayım. Ürünü internet üzerinden aldıysanız ve 15 gün süresi geçmediyse koşulsuz şartsız iade hakkınız bulunmaktadır, bazı firmalar sıkıntı çıkarsalar da THH başvurduğunuz takdirde birkaç ay içinde para iadenizi alırsınız. Ürün 15 günü geçtiyse aldıktan sonra servise gönderilir ve servis bir problem yok derse de değişim veya iade yapılmaz. Tek soru şu an da ürünü alalı 15 gün oldu mu ve internet üzerinden mi aldınız?

Trendyol aracığıyla aldım 15 gün dolmadı.

Trendyol aracığıyla aldım 15 gün dolmadı.
Üründe bir problem yok fakat sadece keyfi olarak beğenmediğinizi ve 15 günlük iade hakkınızı kullanmak istediğinizi söylerseniz bile iade almak zorundalar. Siz iade talebi oluştururken tam olarak ne yazdınız ? Sıkıntı yaşarsanız da THH başvuru yapın bir kaç ayda en geç iadenizi alırsınız.

Üründe bir problem yok fakat sadece keyfi olarak beğenmediğinizi ve 15 günlük iade hakkınızı kullanmak istediğinizi söylerseniz bile iade almak zorundalar. Siz iade talebi oluştururken tam olarak ne yazdınız? Sıkıntı yaşarsanız da THH başvuru yapın birkaç ayda en geç iadenizi alırsınız.

Servuse gitmeden ürün kusurlu diye oluşturdum bu ekteki görsellerle ürünü beğenmediğimi şeklini vesaire kalitesini iade talebi oluşturdum şu anda kargoda yarın saat 12 gibi durum belli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı