MediaMarkt'tan ASUS VG24VQ almak

Merhaba. Geçenlerde alttaki ürünü aldım. Teslimatta sorun yaşanmadı. Yurtiçi ya da Aras Kargo ile gönderdiklerini söylediler. Hangisi müsaitse onunla gönderiyorlarmış. Kargocunun yanında açın isterseniz. Bir durum olursa raporlarsınız. Biz öyle yaptık laptopun orijinal kutusunu da başka bir kutuya koymuşlar sorun olmadı. Aydın Forum Mağazası'ndan Antalya'ya idi mesafe.

Ne gibi bir sorundan bahsediyoruz? Eger ölü pixel olursa direk magazaya goturursunuz zaten. Sorun olmaz.
mesela sorunlu yada yanlış ürün gelmesi forumlarda çok yaşayan gördümde oyüzden sordum
Merhaba. Geçenlerde alttaki ürünü aldım. Teslimatta sorun yaşanmadı. Yurtiçi ya da Aras Kargo ile gönderdiklerini söylediler. Hangisi müsaitse onunla gönderiyorlarmış. Kargocunun yanında açın isterseniz. Bir durum olursa raporlarsınız. Biz öyle yaptık laptopun orijinal kutusunu da başka bir kutuya koymuşlar sorun olmadı. Aydın Forum Mağazası'ndan Antalya'ya idi mesafe.

sagolun teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı