xakiran
Hectopat
Yakın zamanda bir kablosuz kulaklık arayışı içerisindeydim ve Trendyol üzerinden satın almaya karar verdim. Kulaklığı satın almadan önce çakmaları olduğunu biliyordum fakat satıcıyı ciddi bir fiyat farkı ödeyerek MediaMarkt olarak seçtim. Kulaklık dün elime ulaştı ve bugün Bafir'in çakma ürün ile orijinal ürünü incelediği videoyu yeniden izlediğimde dikkatimi çeken farklar oldu. Videonun ilgili dakikasında (2:40) kutunun içerisinden çıkan kulaklık contası poşetinin üzerinde ''7 Other'' yazıyor ise orijinal, ''07 CPE'' yazıyor ise çakma olduğunu söylüyor. Benim satın almış olduğum ürünün kulaklık contasının üzerindeki poşette de ''7 CPE'' yazıyor.
Ayrıca videonun 5:46'cı dakikasında ''kulaklığın üzerindeki conta çıkartıldığında orijinal olanda seri numarası, çakma olanda hiçbir şey yazmıyor'' denilmiş ve benim kulaklıkta da yine hiçbir şey yazmıyor.
Çakma olanları 149 TL'ye satılıyorken ben 299 TL'ye orijinal diye satın almış oldum. Şayet gerçekten çakma ise de kullandığım için iade edemeyeceğim sadece bunun mümkün olup olmadığını merak ediyorum. Kutunun üzerindeki güvenlik sayılarının bazıları kazım sırasında şans eseri yok olduğu için Xiaomi'nin sitesi üzerinden doğrulama yapamıyorum.
Ayrıca videonun 5:46'cı dakikasında ''kulaklığın üzerindeki conta çıkartıldığında orijinal olanda seri numarası, çakma olanda hiçbir şey yazmıyor'' denilmiş ve benim kulaklıkta da yine hiçbir şey yazmıyor.
Çakma olanları 149 TL'ye satılıyorken ben 299 TL'ye orijinal diye satın almış oldum. Şayet gerçekten çakma ise de kullandığım için iade edemeyeceğim sadece bunun mümkün olup olmadığını merak ediyorum. Kutunun üzerindeki güvenlik sayılarının bazıları kazım sırasında şans eseri yok olduğu için Xiaomi'nin sitesi üzerinden doğrulama yapamıyorum.