MediaMarkt'tan toplamda 66000 TL'ye alınan RTX 3060 Ti sistem iade edilebilir mi?

kasada sıkıntı çıktı zaten aux kısmında komple set olarak aldım diye garanti sıkıntı olduğunu onaylayınca iade edebiliyorum

Faturanız kapsamında iade varsa (çoğunda 3 aya kadardır) iade edersiniz.
müşteri hizmetleri 14 gün sadece öyle bir şey yok dedi ayrıca çalışana sinir oldum gidip dövsem haklıyım fiyatı çok iyi çok güçlü hiç sıkıntı çıkmaz dedi

Son düzenleme:
Çoğu mağazadaki çalışan vs. sattığı ürün hakkında bir fikri yok, 1050 Ti kartını hala kakalayabilir birisine mesela. O yüzden hiçbir ürünü alırken bakmadan alınmaması lazım. Eskiden seçenek olmazdı, internette çok gelişmiş değildi ve gider alırdık ve gerçekten en pahalısı en iyisi olurdu. Fakat şu an böyle bir durum yok, gidip TV alır gibi PC alınmaz.

Kasada sıkıntı çıktı zaten AUX kısmında komple set olarak aldım diye garanti sıkıntı olduğunu onaylayınca iade edebiliyorum.

Müşteri hizmetleri 14 gün sadece öyle bir şey yok dedi ayrıca çalışana sinir oldum gidip dövsem haklıyım fiyatı çok iyi çok güçlü hiç sıkıntı çıkmaz dedi.

Fiyatı çok iyi çok güçlümü?🤣

Fiyatı çok iyi çok güçlümü?🤣
dalga geçmenin anlamı varmı umarım bir gün başına gelir

Çoğu mağazadaki çalışan vs. sattığı ürün hakkında bir fikri yok, 1050 Ti kartını hala kakalayabilir birisine mesela. O yüzden hiçbir ürünü alırken bakmadan alınmaması lazım. Eskiden seçenek olmazdı, internette çok gelişmiş değildi ve gider alırdık ve gerçekten en pahalısı en iyisi olurdu. Fakat şu an böyle bir durum yok, gidip TV alır gibi PC alınmaz.
çalışan bende aynısı var dedi anlıyordu biz anlamıyoruz diye böyle yaptı %90 gidip dövsem haklıyım yani iade alırlarmı acaba sıkıntı var zaten garantiye gönderecem

bende aynısı var dedi anlıyordu biz anlamıyoruz diye böyle yaptı
Şu an bu PC kötü demiyoruz sadece aynısından 2 tanesini bu fiyata alırdın, problem bu. Gidip dövsen daha da suçlu olursun, bu böyle bir şey değil. Eline de hiçbir şey geçmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı