Çözüm MediaTek MT7921 hatalarına çözüm

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benim sorunum oyuna girince wifi kopması bu sorunun aynısı olup da bir çözüm bulabilen oldu mu ?

Evet çıkmıştı sonra driver identifier ile diğer driverlarımı güncelledim (bazıları hariç) düzeldi

Merhaba ben de aynı sorundan muzdaribim. Bugün online olarak servisle görüştüm, orijinal windows kullanmadığım için uyumsuzluk problemlerinden dolayı wifi driverının silinebileceğini söyledi. Bana pek mantıklı gelmedi açıkçası siz ne dersiniz?

Sizin windowsunuz orjinal mi acaba?

Hocam merhaba. Benim sorunum her nedendir bilinmez düzeldi. Şu an son güncellemeyi kullanıyorum ve wifi kopması gibi bir şey olmuyor. Windows'um orjinal değil.

Hocam merhaba. Benim sorunum her nedendir bilinmez düzeldi. Şu an son güncellemeyi kullanıyorum ve wifi kopması gibi bir şey olmuyor. Windows'um orjinal değil.
Hocam PC Modeliniz nedir ? Benim Asus Tuf F15 Laptop, sizin düzelince ben de bi denemek istedim aynı şekilde oyuna girince Wi-Fi kopması yaşıyorum. Sorunum devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…