Çözüldü MediaTek Wi-Fi 6 MT7902LEn kartlı sistem internete bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NÖTRONSİRİUS

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda genel olarak internete bağlanmıyor ancak PC'yi yeniden başlatırsam sorun düzeliyor, Aygıt Yöneticisi'ne bakıyorum Realtek Gaming 2.5 GBE Family Controller sürücüsünde sarı ünlem var, ben MediaTek Wi-Fi 6 MT7902LEn Wireless lan Card kullanıyorum yani kablosuz bağlanıyorum, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı açtığımda genel olarak internete bağlanmıyor ancak PC'yi yeniden başlatırsam sorun düzeliyor, Aygıt Yöneticisi'ne bakıyorum Realtek Gaming 2.5 GBE Family Controller sürücüsünde sarı ünlem var, ben MediaTek Wi-Fi 6 MT7902LEn Wireless lan Card kullanıyorum yani kablosuz bağlanıyorum, yardım eder misiniz?

Ağ sürücülerini güncelleyin ya da kaldırıp tekrar kurun.

Günceller kaldırıp tekrar kurdum ama işe yaramıyor. Pc yi yeniden başlattım internet geldi sonra pc'den interneti kapatıp tekrar açtım internete yine bağlanmadı
Ağ sürücülerini güncelleyin ya da kaldırıp tekrar kurun.
Yaptım ama işe yaramıyor pc yi yeniden başlattım internet geldi. Ardından pc'den interneti kapattım tekrar açınca yine bağlanmadı

Günceller kaldırıp tekrar kurdum ama işe yaramıyor. PC'yi yeniden başlattım internet geldi sonra PC'den interneti kapatıp tekrar açtım internete yine bağlanmadı.

Yaptım ama işe yaramıyor PC'yi yeniden başlattım internet geldi. Ardından PC'den interneti kapattım tekrar açınca yine bağlanmadı.

Anakart marka modelini belirtin. Ayrıca VPN ve VPN tarzı uygulamlarda bu soruna sebep olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı