MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 yerine Wi-Fi kartı olarak ne alınır?

ciamek

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Lenovo Legion 5 Pro 16ach6h (R7 5800H) laptop sahibiyim. İçerisindeki Wi-Fi kartı hakkında yapılan kötü yorumlar ve kendim de yaşadığım birtakım sorunlar nedeniyle değiştirmek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de mediatek mt7921 wifi kartı var ve CS2'de ping giriyor arada bir oyunculara yaklaşınca falan yani anladığım kadarıyla veri alışverişi artınca kaldıramıyor arkadaşımın bilgisayarında intel ax211 var onda böyle bir sorun olmuyor acaba wifi kartıyla mı alakalı yoksa yazılımla giderilebilir mi sinyal gücü de düşük benimkinde önerdiğiniz intel ax210 wifi kartını alsam bariz bi değişiklik olur mu acaba?

Hocam bende de MediaTek MT7921 Wi-Fi kartı var ve CS2'de ping giriyor arada bir oyunculara yaklaşınca falan yani anladığım kadarıyla veri alışverişi artınca kaldıramıyor arkadaşımın bilgisayarında Intel AX211 var onda böyle bir sorun olmuyor acaba Wi-Fi kartıyla mı alakalı yoksa yazılımla giderilebilir mi sinyal gücü de düşük benimkinde önerdiğiniz Intel AX210 Wi-Fi kartını alsam bariz bir değişiklik olur mu acaba?

Hocam ben de benzer sorunu yaşıyorum Wi-Fi kartından dolayı. Kartı değiştirdiniz mi acaba? Ben de AX210NGW almayı düşünüyorum, güvenilir olarak nereden satın alabilirim?

Hocam ben daha alamadım kartı aliexpress'den almayı düşünüyordum. Baktım şimdi baya da indirimde belki alabilirim şu an linkini bırakayım bakın bi isterseniz ama ben de güvenemiyorum açıkçası.

Hocam ürün geldi mi deneyimleriniz neler?

Hocam ürün 5 günde Türkiye'ye ulaştı ondan sonra 5 gün de PTT Kargo'nun adresime getirmesi sürdü. 2 3 gündür deneyimleme fırsatı buldum. Önceki Wi-Fi kartında çok fazla ping dalgalanması yaşıyordum, bu kart ile sorunum düzeldi. Sürücüleri Intel driver support asistant üzerinden yükledim. Şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.

Hocam ürün 5 günde Türkiye'ye ulaştı ondan sonra 5 gün de PTT Kargo'nun adresime getirmesi sürdü. 2 3 gündür deneyimleme fırsatı buldum. Önceki Wi-Fi kartında çok fazla ping dalgalanması yaşıyordum, bu kart ile sorunum düzeldi. Sürücüleri Intel driver support asistant üzerinden yükledim. Şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.
Anladım hocam teşekkürler, sizin adınıza sevindim.
Ben de alacağım galiba bende de çok ping dalgalanması oluyo

Technopat Haberler

Geri
Yukarı