MEGA Sitesinden Dosya İndirmek Çok Yavaşladı

007 Jets

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hepiniz Mega.cz'yi biliyorsunuzdur. Uzun zamandır çoğu programı , filmi buradan indiriyordum fakat yaklaşık 2 haftadır dosya neredeyse indirilmiyor bu siteden. İnternetim Superonline 50Mbit ve kablolu kullanıyorum. Hız testlerinde bir sıkıntı yok. Her neyse soruna gelecek olursak; İndirme başlıyor 3 MB gibi bir hızla ve düşmeye başlıyor. Düşüyor düşüyor ve indirme duruyor. 1-2 saniyeliğine tekrar başlıyor 200-300 KB ile fakat tekrar duruyor. Durup durup devam ediyor kısacası. Bu neden kaynaklanıyor? Sizde de böyle mi? Ben Mega Eklentisi varken ve yokken denedim sonuç aynı. 3 farklı tarayıcıda denedim sonuç aynı. Mega Downloader ve Mega Sync programları ile de sonuç aynı. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Edit : Arkadaşlar sorun hala devam ediyor. Neden olabilir çözümü nedir? Yok mu ilgilenen?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı