Megane vs Corolla

leclerc44

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

1.265.000'e 2022 model 1.3 joy comfort 30 bin km Megane var hasarsız tramersiz.

Bir de 1.300.000 en 55 binde 2020 dream paket Toyota Corolla var bu da hasarsız tramersiz.

Hangisi sizce Corolla için para çok çıkmıyor.

Arabalardan pek anlamam ama uzun süredir Corolla'yı araştırıyorum. Corolla daha iyi gibi çünkü masrafsız 2023 ve 2024 olan kasaları çok hoşuma gidiyor. Şu an kullandığımız araç Opel Astra 1.6 hatchback çok yakıyor benzin olarak ama Corolla mesela yakmıyor aralarında dünya kadar fark var. Aracı alırken bence yakıt olayı da önemli.

Herkese merhaba,

Bir de 1.300.000 en 55 binde 2020 dream paket Toyota Corolla var bu da hasarsız tramersiz.

Reanult ta alınmaz bence, corolla da. Aslında beklentinize bağlı. Omoda 5, C4X vs. önerebilrimi ya da golf.

Corolla'nın motoru nedir? 1.6 atmosferik mi yoksa 1.8 hibrit mi? Eğer hibritse Corolla yakıt açısından çok mantıklı bir tercih olur fakat hibrit değilse kesinlikle Megane. Ben her halükarda Megane alırdım.

Herkese merhaba,

Bir de 1.300. 000 en 55 binde 2020 dream paket Toyota Corolla var bu da hasarsız tramersiz.

2022 Corolla var bizde hocam 1.5 atmosferik dream paket. Eğer hız istiyorum E5'te otobanda geleni geceni tokatlayayim diyorsaniz Megane. Eğer konforlu olsun orta derecede yaksın diyorsanız Corolla tercihiniz olsun. Corolla az yakiyor diyenlerede inanmayın ben sürerken 7.7'den aşağı düşmüyor babam sürerken tabii Max 6.2'ye kadar düşüyor. Ayrıca donanım olarak dream cok az ozellige sahip. Ne yagmur sensoru ne park sensoru var hatta aynayı otomatik karartma bile yok maalesef. 1.6 atmosferikse bu arada alabilirsiniz Corolla'yı da. 1.8 hybrid de öven var fakat elektrikli veya hybrid deneyimim olmadigi icin bir şey diyemem. CVT şanzıman ve motor harici güzel bir araba 1.5 Corolla. CVT şanzımanı çok bogmamaniz gerekiyor ve frenleri gercekten cok iyi denecek duzeyde degil cunku saçma sapan her yerde ABS'yi devreye sokuyor. Bana soracak olursanız ben şahsen biraz daha üstüne koyup 1.5 e-tec Octavia almanız taraftariyim. Megane'dan iyi gider ve daha kaliteli fakat piyasasi sıkıntı. Ben alayım kenarda paramı biriktiririm bu aracada uzun süre binerim diyorsanız alabilirsiniz bence Octavia. Son olarak Corolla mı Megane mı derseniz konfor istiyorsaniz Corolla hız istiyorsanız Megane ikisini de istiyorsaniz Octavia.

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Octavia > Focus > Megane > Corolla.
Benim sıralamam bu şekilde.
Aynı segmentten tercihimi Focus yönünde kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı