Meguiars mı Sonax mı?

Dahiliyeci

Centipat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar hangisini önerirsiniz? Meguiars şampuanı kullanıyorum ve sıvı cilasını. İlk başlarda parlaklık verirken sonradan kireç gibi katman bırakıyor.

Hocam selamlar;

Kireç gibi katman bırakmasının sebebi genelde yıkama yerlerinde kuyu suyu kullanılmasından kaynaklanıyor. Her yıkamada kullanılan şampuan kir çözdüğü gibi haliyle cilanızdan da bir miktar alıyor ve en son cilasız kalan kısımda su daha fazla biriktiği için suyun kireci kalıyor.

Marka işine gelince Meguiars zaten kendini ıspatlamış ve kaliteli ürünler içeriyor. Sonax'ında bazı ürünlerini kullandım amatör kullanıcı için tatmin edici. Maddi durumunuza göre seçim yapmak size kalıyor.

Hocam selamlar;

Kireç gibi katman bırakmasının sebebi genelde yıkama yerlerinde kuyu suyu kullanılmasından kaynaklanıyor. Her yıkamada kullanılan şampuan kir çözdüğü gibi haliyle cilanızdan da bir miktar alıyor ve en son cilasız kalan kısımda su daha fazla biriktiği için suyun kireci kalıyor.

Marka işine gelince Meguiars zaten kendini ıspatlamış ve kaliteli ürünler içeriyor. Sonax'ında bazı ürünlerini kullandım amatör kullanıcı için tatmin edici. Maddi durumunuza göre seçim yapmak size kalıyor.
Hocam teşekkür ederim ben kendi evimin suyu ile yıkıyorum. Benzinlik vs yıkama yerlerinde yıkamıyorum. 2 yıka yakındır Meguiars kullanıyorum bundan önceki aracım beyaz renkliydi pek belli olmuyordu ama bu aracımda rahatsız edecek kadar belirgin. Markayı çok seviyorum eline su dökecek yok ama diğer dış nedenlerden dolayıda bunu alıyor olabilirim. Sonax kullanıp bir de öyle bakacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı