Meizu 16 Th'ye Xiaomi mi 8 Rom Atmak?

KindOfEmre

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilişim
Merhabalar dün Meizu 16 th aldım. Cihazdan çok memnunum lakin sistem arayüzündeki yazılar bana font olarak biraz kalın geldi. Xiaomi'yi incelediğimde ise onda yazılar daha ince. Cihazı sırf bu sebeple satmak istemiyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi bu cihaza mi 8 rom'u atmak mümkün mü? Ya da root yapmadan yazı tipini değiştirmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

ROM atmak yerine root atmak daha mantıklı.
Root atmak garanti dışı bırakıyor. Daha önce general mobile gm 9 pro telefonum vardı onda root atılsa bile cihazın orjinal rom'u yüklenirse cihaz yeniden garanti kapsamına giriyor diye okumuştum. Meizu'da böyle bir durum var mı bilmiyorum.

Root atmak garanti dışı bırakıyor. Daha önce general mobile gm 9 pro telefonum vardı onda root atılsa bile cihazın orjinal rom'u yüklenirse cihaz yeniden garanti kapsamına giriyor diye okumuştum. Meizu'da böyle bir durum var mı bilmiyorum.
Meizu marka cihaza başka ROM yuklemek garanti dışı bırakmaz mı?

Cihazı bugün aldığım mağazaya iade ettim. İade onaylanırsa Xiaomi mi 8 se alacağım. Onaylanmazsa root atıp yazı tiplerini değiştireceğim. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı