Meizu 16th 2020'de alınır mı?

Arkadaşlar telefon en iyi FP telefonlarından kuşkusuz fakat yazılım desteği konusunda sıkıntılıymış. Bu zamana kadar hata düzeltme güncellemesi almışmıdır? Buradan hatalara göz atabilirsiniz.
Daha önce Meizu kullandım. Kuşkusuz telefonun arayüzü mükemmel. Yaşayacağın tek sorun güncellik. Globale çok çok az güncelleme gönderiyorlar. Genelde Çin ve Hindistan gibi yerlere çalışıyor adamlar. Türkiye pazarına güzelce girmek varken neden böyle yaptıklarını inan bende anlamıyorum. Güncelleme almamak sorun olmayacaksa alabilirsin. Hatta faydası bile var. Android güncelleme aldıkça zamanla yavaşlar falan diyenler var. Ben eski telefonumda gram yavaşlık hissetmemiştim güncelleme almadığı için.

Android güncelleme aldıkça zamanla yavaşlar falan diyenler var. Ben eski telefonumda gram yavaşlık hissetmemiştim güncelleme almadığı için.
Bu bir şehir efsanesi. Android firmaları zaten 2 yıl güncelleme veriyor bir de yavaşlatalım gibi bir amaç gütmüyorlar. Böyle bir şey yok. Eski telefonlarda yeni gelen güncellemeleri her modele göre ayrı ayrı optimizasyon yapmadıklarından dolayı güçsüz telefonlar yeni gelen güncellemelerle adeta ölüyordu. Şimdi böyle şeyler yok artık.

Bu bir şehir efsanesi. Android firmaları zaten 2 yıl güncelleme veriyor bir de yavaşlatalım gibi bir amaç gütmüyorlar. Böyle bir şey yok. Eski telefonlarda yeni gelen güncellemeleri her modele göre ayrı ayrı optimizasyon yapmadıklarından dolayı güçsüz telefonlar yeni gelen güncellemelerle adeta ölüyordu. Şimdi böyle şeyler yok artık.
Bunun şehir efsanesi olduğunun bende farkındayım ya Android taraftarıyım sorun yok 😀 Sadece ufaktan bir dile getirmek istedim. Yavaşlama hissetmediğim için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı