Meizu X8 kullanıcıları hangi Firmware sürümünü kullanıyor?

qoLLardo

Kilopat
Selamlar, bu telefonda kullanılabilecek en uygun Firmware sürümü hangisi? İnternet'te birçok Firmware gördüm 8.0.0.0a gibi. Fakat Meizu'nun global sitesinde sadece 7.3.0.0G mevcut. Bu sürüme telefonu yükselttiğimde telefon garip bir şekilde donmaya başlıyor. Şu an kullandığım sürüm 7.1g olan sürüm. Ve de bunda da bir takım donmalar mevcut. Uzun zamandır globale güncelleme geleceğine dair bilgiler var fakat 1 yılı aşkın süredir ortalıkta güncelleme falan olduğunu görmedim. Telefonu alalı 1 ay oldu fakat bu kadar sorunlu olacağını beklemiyordum.

7.1.7.1g kullanıyorum gayet memnunum. Hem kullanım süresi hem performans gayet yeterli.
Düzeltme: Sürümü 7.3g sandım 7.1.7.1g imiş.

Ben de 7.1.7.1g kullanıyorum. Kullanım esnasında siz de donmalar yaşıyor musunuz Özellikle mesajlaşırken?
WhatsApp, SMS hariç mesajlaşma uygulaması kullanmadım şuana kadar. İkisinde de donma yaşamadım. Kullandığınız mesajlaşma uygulaması hakkında sorun olabilir. Eğer sizde benim kullandığım uygulamaları kullanıyorsanız, size tavsiyem 7.3g sürümünü bir süre denemeniz. Bu sürüm de sorun yoksa bunu kullanmaya başlayabilirsiniz ya da performans tatmin etmezse eski sürüme yeniden dönebilirsiniz. Muhtemelen yeniden firmware kurmanız telefonu kendine getirecektir.
Ayrıca ekleyeyim, günlük kullanımda da hiç donma olmadı şuana kadar.

Ben her iki sürümde de aynı sorunu yaşadım. Instagram üzerinden konuşurken dokunmatikte donmalar yaşıyorum. Bu sorunu internette başka yaşayanlarında olduğunu fark ettim. İnternette çeşitli sürümler dolaşıyor. Global sürümler değil fakat kurup kullanan biri olursa ve donma sorunlarının çözüldüğünü söylerse içim rahatlyacak. Korkuyorum şimdi yeni telefona bilmediğim şeyleri yapmaktan..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı