Mekanik Hisli Klavye alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, çok fazla klavye bozan birisi olarak artık bir mekanik klavye almaya karar verdim. Fakat fiyatlara baktığımda çok uçuktu. Bütçem fazla olsa direk Logitech'den bir klavye alacaktım fakat şu anlık klavyem yok ve küçük klavyeyle yazıyorum. Oyunlar oynarken çok sıkıntılar çekiyorum vesaire. Rastgele gezerken 50TL'ye GittiGidiyor'da bir klavye gördüm. Mekanik hisli, 3 renge sahip, bunlar alınır mı, beni ne kadar idare eder? Çok fazla yazı yazmıyorum, yazılımcı değilim ama, orta derece yazıyorum. Nasıl olur çabuk bozulur mu? Kullananlar varsa yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, çok fazla klavye bozan birisi olarak artık bir mekanik klavye almaya karar verdim. Fakat fiyatlara baktığımda çok uçuktu. Bütçem fazla olsa direk Logitech'den bir klavye alacaktım fakat şu anlık klavyem yok ve küçük klavyeyle yazıyorum. Oyunlar oynarken çok sıkıntılar çekiyorum vesaire. Rastgele gezerken 50TL'ye GittiGidiyor'da bir klavye gördüm. Mekanik hisli, 3 renge sahip, bunlar alınır mı, beni ne kadar idare eder? Çok fazla yazı yazmıyorum, yazılımcı değilim ama, orta derece yazıyorum. Nasıl olur çabuk bozulur mu? Kullananlar varsa yazarsa çok sevinirim.

Biraz bütçeyi arttırabilirseniz mekanik hisli yeni bir klavye alabilirsiniz;
Cooler Master Devastator 2 Türkçe Klavye + Mouse Bundle Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Şuan bir indirim kampanyamız mevcut.

Ya ne komiksiniz gerçekten. Kafadan falan salladığım yok. Sırf sizde sıkıntı çıkmadı diye kötü olacağı anlamına gelmez. Dua et ki sıkıntı çıkmamış. Daha önce gerçekten kaliteli klavye görmemişsen kalkıp da Tigoes K9 modeli için kaliteli veya iyi deyip de asıl sen sallama.

Barış Tolon 1 yılı aştıysa demek ki kaliteliymiş ;) Kullanmasını bilen herkese kalitelidir..Bunu da unutma...Yani yok ''Logitech aldım oo tamam bu beni 10 sene rahat götürür'' diye birşey yok...Teknoloji işi şans işidir..bilmem bu lafı duydun mu daha önceden..
üstelik Tigoes K9 yorumlarını incele istersen ondan sonra yorum yap..Başka Forumlardan duyduğunuz palavralar ile gelmeyin buraya...Kullanmadığın bi ürün hakkında yorum yapman yanlış..Kullanmıyosan bile yorumlarını okuyup yorum yapmanda fayda var ;)

1 yılı aştı ise kalitelidir demek yanlışdır. En kalitesiz ürünü al, bırak, durur zaten 1 yıl o. Hiçbir zamanda Logitech al seni 10 yıl götürür falan demedim. Kalite kavramı da bu değildir. Bilmediğin çok şey var demek ki. Palavra attığımda yok, başka forumdan falan duyduğum da yok. Gerçekten aklı başında, bu işlerden anlayan hiçbir insan Tigoes K9 kalitelidir demez, diyemez. Çünkü kalitesizdir. Sen 1 yıl kullanırsın, çoğu insan 3 ay kullanır. Şimdi sen 1 yıl kullandın diye kaliteli mi oluyor? Diyorum ya gerçekten bu işleri bilen insanlar, kalkıp da Tigoes K9 gibi modeller için kaliteli demez. Gerçekten kaliteli ürünlere hakaret resmen.

Sırf kendiniz buna sahipsiniz diye boş yere övmeyin. Nedir bu ülkemizin insanlarının tavrı? Markanın sahibi sizin kadar övmez ürünü. Bozulmadı diye sevineceğine "kaliteli kaliteli" diye diye gezme etrafta.

1 yılı aştı ise kalitelidir demek yanlışdır. En kalitesiz ürünü al, bırak, durur zaten 1 yıl o. Hiçbir zamanda Logitech al seni 10 yıl götürür falan demedim. Kalite kavramı da bu değildir. Bilmediğin çok şey var demek ki. Palavra attığımda yok, başka forumdan falan duyduğum da yok. Gerçekten aklı başında, bu işlerden anlayan hiçbir insan Tigoes K9 kalitelidir demez, diyemez. Çünkü kalitesizdir. Sen 1 yıl kullanırsın, çoğu insan 3 ay kullanır. Şimdi sen 1 yıl kullandın diye kaliteli mi oluyor? Diyorum ya gerçekten bu işleri bilen insanlar, kalkıp da Tigoes K9 gibi modeller için kaliteli demez. Gerçekten kaliteli ürünlere hakaret resmen.

Sırf kendiniz buna sahipsiniz diye boş yere övmeyin. Nedir bu ülkemizin insanlarının tavrı? Markanın sahibi sizin kadar övmez ürünü. Bozulmadı diye sevineceğine "kaliteli kaliteli" diye diye gezme etrafta.
Adam haklı beyler kaçın :).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı