Mekanik klavye 3. tuşu basarken 4 tuşunu algılamıyor

Bütçe
150

JoveL

Yoctopat
Daha fazla  
Başlık biraz saçma gelmiş olabilir kusura bakmayın hemen açıklayayım:
Preo mygame MG42 modelli klavyemde W+space+(4) tuşuna basarsam algılamıyor ama onun dışında 1-2-3-5-6-7-8 hepsi algılıyor, yani ghosting olduğunu düşünmüyorum. 4 tuşunda bir sorun yok normalde çalışıyor Switch'ini kontrol ettim sağlam bir sorun gözükmüyor ama oyunlarda kombinasyon yaparken 4 tuşu bana sorun çıkarıyor. Bakın sadece 4 tuşu. Bunun klavye ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Başlık biraz saçma gelmiş olabilir kusura bakmayın hemen açıklayayım:
Preo mygame MG42 modelli klavyemde W+space+(4) tuşuna basarsam algılamıyor ama onun dışında 1-2-3-5-6-7-8 hepsi algılıyor, yani ghosting olduğunu düşünmüyorum. 4 tuşunda bir sorun yok normalde çalışıyor Switch'ini kontrol ettim sağlam bir sorun gözükmüyor ama oyunlarda kombinasyon yaparken 4 tuşu bana sorun çıkarıyor. Bakın sadece 4 tuşu. Bunun klavye ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Bende de oluyor. W A Shift basarken aynı anda H tuşuna basıp bas konuşu etkinleştiremiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı