James Donkey için demedim zaten önermem kendilerini.Böyle bir bilgi var mı! Yoksa ben markaya güvenirim. Ha parasını düşünmeyen istediğine güvenebilir.
Genel anlamda dedim yeni eski olayını yanlış anladın beni.
James Donkey için demedim zaten önermem kendilerini.Böyle bir bilgi var mı! Yoksa ben markaya güvenirim. Ha parasını düşünmeyen istediğine güvenebilir.
İşte ben diyorum ki kalite kontrol için marka lazım. Güven lazım aynı Switch olduğu iddaa edilse bile. Anlaşamadık bir türlü...James Donkey için demedim zaten önermem kendilerini.
Genel anlamda dedim yeni eski olayını yanlış anladın beni.
@bitwise Su dayanıklı olmasa bile bir kaç su sıçramasıyla bozulmaması gerekir ,marka olsa. Bozulacağı varmış demek ki anlatamıyorum.
@bitwise Su dayanıklı olmasa bile bir kaç su sıçramasıyla bozulmaması gerekir ,marka olsa. Bozulacağı varmış demek ki anlatamıyorum.
İnternetten düğmelerini alarak değiştirebilirsiniz. Uzun yıllar kullanabilirsiniz.Klavyeyi o gün tekrar düzeltmeyi başardım. Söktüm ve fön makinesiyle bi güzel kuruladım, taktığımda çalışıyordu. Ayrıca ben biraz yanlış anlatmışım galiba bozulan switchler içine komple su aldı, kaldı bir kaç damla su demeyelim ona. Alalı iki sene oldu ve bence parasına göre gayet başarılı bi iş çıkardı diyebilirim. (suya hiç dayanıklı değil o ayrı)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.