Mekanik klavye iade durum önerisi

emreonbasi16

Hectopat
Ben 6 ay önce GTX Mocassin Mekanik Klavye bu klavyeyi QP üzerinden 400TL'ye almıştım. Birkaç gündür "d" tuşunda sorun var bazen basıyor bazen basmıyor. Onun dışında hiçbir sıkıntısı yok. Ürünü garantiye gönderdim ve ellerinde parça olmadığı için iade çıktı. İade raporu ile birlikte klavyeyi bana kargo ile göndereceklermiş, ben de QP'ye başvurup 400TL'yi iade alacakmışım. Güncel fiyatlara bakınca bu paralara hiç klavye yok hatta bütçeyi 2 katına çıkarsam bile 800TL'lere bile düzgün klavye yok. "D" tuşunu kendim düzeltebilir miyim, tuş alabilir miyim veya yerine uygun fiyatlı ne alabilirim?

1 tane ise almana gerek yok. Kullanmadığın bir tuşu sökersin olur biter.
1 tane evet ben pin sayısına bir bakayım çok pahalı değilse alırım olmadı dediğiniz gibi sökerim.

Amazon'da, AliExpress'te mevcut.
Hocam önce açmanız lazım çünkü pin olayı var. Her switch uymaz. Kaç pin olduğunu öğrenirseniz ona göre atabilirim.
Ürün elime ulaşsın garantide şu an pin sayısını kontrol edeyim.

Son düzenleme:
1 tane evet ben pin sayısına bir bakayım çok pahalı değilse alırım olmadı dediğiniz gibi sökerim.

Ürün elime ulaşsın garantide şu an pin sayısını kontrol edeyim.
Aynen kullanmadığın bir tuş var ise onun switchini takabilirsin.

Bu video da arkadaş gösteriyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen kullanmadığın bir tuş var ise onun switchini takabilirsin.

Bu video da arkadaş gösteriyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bunu beceremem reis ya bir yerde yaptırabilir miyim acaba :D Garantisi de bozulacak şimdi 400tlyi alıp üstüne biraz ekleyip farklı bir şey mi alsam acaba? Ya da elektrikçiler vs. anlar mı bundan kime yaptırtabilirim?

Ben bunu beceremem reis ya bir yerde yaptırabilir miyim acaba :D Garantisi de bozulacak şimdi 400tlyi alıp üstüne biraz ekleyip farklı bir şey mi alsam acaba? Ya da elektrikçiler vs. anlar mı bundan kime yaptırtabilirim?
Hocam bilmiyorum ama videoyu gösterirsen elektrikçi falan yapabilir ama uğraşmak bile istemeyebilir. Yani Gamepower, Rampage klavyelerin sonu hep böyle olur switchler bozulur. Yine gidip alırsan bu markalardan bir şey yine aynısı olur. Bütçen nedir tam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı