Just Get It Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2017 #51 Jira dedi: Bu üçü arasından G710+ veya G610 düşünmelisin. Switchler aynı. Hangisi beğendiysen onu alabilirsin. Benim tercihim gene G710+ olurdu. Genişletmek için tıkla... Sen çok G710+'ı çok seviyorsun sanırım.
Jira dedi: Bu üçü arasından G710+ veya G610 düşünmelisin. Switchler aynı. Hangisi beğendiysen onu alabilirsin. Benim tercihim gene G710+ olurdu. Genişletmek için tıkla... Sen çok G710+'ı çok seviyorsun sanırım.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 13 Nisan 2017 #52 Jira dedi: Bu üçü arasından G710+ veya G610 düşünmelisin. Switchler aynı. Hangisi beğendiysen onu alabilirsin. Benim tercihim gene G710+ olurdu. Genişletmek için tıkla... G710+ candır. RGB alıp (affedersiniz) Japon meyhanesine döndürmenize gerek yok masanızı... Just Get It dedi: Sen çok G710+'ı çok seviyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... Taş gibi klavye. F/P. Razer'in 1 sene sonra bozulan çöplerinden iyidir...
Jira dedi: Bu üçü arasından G710+ veya G610 düşünmelisin. Switchler aynı. Hangisi beğendiysen onu alabilirsin. Benim tercihim gene G710+ olurdu. Genişletmek için tıkla... G710+ candır. RGB alıp (affedersiniz) Japon meyhanesine döndürmenize gerek yok masanızı... Just Get It dedi: Sen çok G710+'ı çok seviyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... Taş gibi klavye. F/P. Razer'in 1 sene sonra bozulan çöplerinden iyidir...
Just Get It Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2017 #53 SideWinder dedi: Romer G swicthler çok çabuk kırılıyor. Cidden çabuk kırılıyor. Benim tavsiyem Cherry MX marka swicthler dışında klavye almamanız. Örnek, kırılmaya; (Bizzat sınıf arkadaşımın klavyesidir) Eki Görüntüle 226619 Eki Görüntüle 226620 Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir duyum aldım. Göz önünde bulunduracağım teşekkürler. SideWinder dedi: G710+ candır. RGB alıp (affedersiniz) Japon meyhanesine döndürmenize gerek yok masanızı... Taş gibi klavye. F/P. Razer'in 1 sene sonra bozulan çöplerinden iyidir... Genişletmek için tıkla... Sanki estetikten kaybediyor gibi...
SideWinder dedi: Romer G swicthler çok çabuk kırılıyor. Cidden çabuk kırılıyor. Benim tavsiyem Cherry MX marka swicthler dışında klavye almamanız. Örnek, kırılmaya; (Bizzat sınıf arkadaşımın klavyesidir) Eki Görüntüle 226619 Eki Görüntüle 226620 Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir duyum aldım. Göz önünde bulunduracağım teşekkürler. SideWinder dedi: G710+ candır. RGB alıp (affedersiniz) Japon meyhanesine döndürmenize gerek yok masanızı... Taş gibi klavye. F/P. Razer'in 1 sene sonra bozulan çöplerinden iyidir... Genişletmek için tıkla... Sanki estetikten kaybediyor gibi...
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Nisan 2017 #54 Sevmekle alakası yok. Sadece klavyenin hakkını söylüyorum. Arkadaş açıkladı zaten neden G710+ olacağını.
Sevmekle alakası yok. Sadece klavyenin hakkını söylüyorum. Arkadaş açıkladı zaten neden G710+ olacağını.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 13 Nisan 2017 #55 Just Get It dedi: İlk defa böyle bir duyum aldım. Göz önünde bulunduracağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İlk değil bu. Logitech TR nin Facebook sayfası bu şikayetlerle dolu. Tuşun başını iki çentik tutuyor. Fotoğraf da o çentikler kırılmış. (Bu arada arkadaşıma sıfır klavye gönderdiler tabii. )
Just Get It dedi: İlk defa böyle bir duyum aldım. Göz önünde bulunduracağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İlk değil bu. Logitech TR nin Facebook sayfası bu şikayetlerle dolu. Tuşun başını iki çentik tutuyor. Fotoğraf da o çentikler kırılmış. (Bu arada arkadaşıma sıfır klavye gönderdiler tabii. )
Just Get It Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2017 #56 Just Get It dedi: İlk defa böyle bir duyum aldım. Göz önünde bulunduracağım teşekkürler. Sanki estetikten kaybediyor gibi... Genişletmek için tıkla... Ama RGB şuan standart sayılıyor. SideWinder dedi: İlk değil bu. Logitech TR nin Facebook sayfası bu şikayetlerle dolu. Tuşun başını iki çentik tutuyor. Fotoğraf da o çentikler kırılmış. (Bu arada arkadaşıma sıfır klavye gönderdiler tabii. ) Genişletmek için tıkla... Sıfır gönderdilerse içim rahatladı diyebilirim.
Just Get It dedi: İlk defa böyle bir duyum aldım. Göz önünde bulunduracağım teşekkürler. Sanki estetikten kaybediyor gibi... Genişletmek için tıkla... Ama RGB şuan standart sayılıyor. SideWinder dedi: İlk değil bu. Logitech TR nin Facebook sayfası bu şikayetlerle dolu. Tuşun başını iki çentik tutuyor. Fotoğraf da o çentikler kırılmış. (Bu arada arkadaşıma sıfır klavye gönderdiler tabii. ) Genişletmek için tıkla... Sıfır gönderdilerse içim rahatladı diyebilirim.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Nisan 2017 #57 300 TL gibi bir fiyata RGB + G710+ özellikleriyle donatılmış bir klavye bulamazsın. Tipide fena sayılmaz hani.
300 TL gibi bir fiyata RGB + G710+ özellikleriyle donatılmış bir klavye bulamazsın. Tipide fena sayılmaz hani.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 13 Nisan 2017 #58 G610'da alabilirsin. Işık efekti falan da var. G710+ ile tek farkı G710+'da M tuşları ve zengin medya kontrolü var. Metal kasa. G610 ise plastik. İkisinin de dışı plastik.
G610'da alabilirsin. Işık efekti falan da var. G710+ ile tek farkı G710+'da M tuşları ve zengin medya kontrolü var. Metal kasa. G610 ise plastik. İkisinin de dışı plastik.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.121 Makaleler 7 Çözümler 23 13 Nisan 2017 #59 Ben RGB'ye bayılıyorum niye öyle diyorsunuz ? Beni biliyorsunuz .
Just Get It Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2017 #60 SideWinder dedi: G610'da alabilirsin. Işık efekti falan da var. G710+ ile tek farkı G710+'da M tuşları ve zengin medya kontrolü var. Metal kasa. G610 ise plastik. İkisinin de dışı plastik. Genişletmek için tıkla... Zaten senelerdir numpad ve makro kullanmıyorum.
SideWinder dedi: G610'da alabilirsin. Işık efekti falan da var. G710+ ile tek farkı G710+'da M tuşları ve zengin medya kontrolü var. Metal kasa. G610 ise plastik. İkisinin de dışı plastik. Genişletmek için tıkla... Zaten senelerdir numpad ve makro kullanmıyorum.