Mekanik klavye önemli mi?

funsavber

Picopat
Yakın zamanda eski mekanik klavyem bozuldu. Normal klavye de kullandım ama mekanikle fark hissetmedim. Razer Cynosa Lite almayı düşünüyorum bu fiyata da Rampage mekanik klavye var. Sizce mekanik olması önemli mi?

Yakın zamanda eski mekanik klavyem bozuldu. Normal klavye de kullandım ama mekanikle fark hissetmedim. Razer Cynosa Lite almayı düşünüyorum bu fiyata da Rampage mekanik klavye var. Sizce mekanik olması önemli mi?

Tercihimi Rampage'den kulanırdım.

Ben bilgi edindim bu konuda bütçen çok el vermiyor veya Redragon markasının klavyelerini beğenmiyorsan Razer Cynosa Lite tam sana göredir. Bende Razer ile Redragon arasında kaldım.
Rampage gibi kalitesiz bir marka alınmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı