Mekanik klavye önerisi

Bütçeyi çok az aşıyor ama Kailh switchler var. Outemu gibi sorunlu switchlere sahip bir klavye alacağınıza bunu alın, hem bilek desteği hem RGB hem de kaliteli switchlere sahip.

Outemu sorunlu değil de kalitesiz diyelim. Bende Lenovo Legion K500 öneririm 413TL'ye Kailh Red Switch klavye yapmışlar daha ne olsun. Kronik sorunu veya alıp beğenmeyeni de çok yok. Buradan(Türkçe) ve buradan(Yabancı Diller) kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz.

Biraz daha verip bunu almanızı tavsiye ederim.
Outemu switch var. Almayın derim.

Outemu switch var. Almayın derim.

Cidden şu Outemu ne kadar kötü bir şey ya. Outemu kullanan klavyelere bakıyorsun hepsinin illa bir sorunu çıkıyor. Yok tuş basmıyor, çift basıyor gibi sorunlar var hep. Uğraş uğraşabilirsen.

Cidden şu Outemu ne kadar kötü bir şey ya. Outemu kullanan klavyelere bakıyorsun hepsinin illa bir sorunu çıkıyor. Yok tuş basmıyor, çift basıyor gibi sorunlar var hep. Uğraş uğraşabilirsen.

Genelde tozlandığı için öyle sorunlar çıkarıyor. Sanırım toza karşı aşırı hassas. :D

Sizin kızdığınız şey nedir?
Önerileriniz nelerdir?

gamepower olanda bir süre sonra bozuluyor diyen var bozulmuyor diyen var 50/50 gibi yarısı övüyor yarısı gömüyor alsam mı almasam mı arada kaldım.
Bütçeniz çok kısıtlı değilse almayın. Fakat bütçem kısıtlı, illa da mekanik istiyorum derseniz alın.

Öncelikle sessiz istiyorsanız Red Switch bakmalısınız. Fakat bu fiyat bandında çok kaliteli bir Red Switch bulamazsınız.
Philips SPK8404 Rainbow Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu klavyenin Red Switch versiyonu var mıydı bilmiyorum. Eğer varsa alınabilir bir klavye.
https://www.hepsiburada.com/gamepow...m73XUHIcFFRK1RjPTnexqrgwqgtE2QfBoCAWIQAvD_BwE bunu bende kullanıyorum. Red Switch olarak alınabilecek en ucuz klavye budur. Bu klavye hakkında iyi/kötü çok fazla yorum mevcut. İsterseniz internette araştırabilirsiniz. Ben şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Sessiz küçük ve ağır.
https://www.hepsiburada.com/gamenot...NUuB2yL-Uh3FvPF_dFCl_vPTViDrgjfhoCsoYQAvD_BwE bu klavye sağlamdır ama Blue Switch'e sahip olduğu için oldukça ses çıkarır.
Bu attıklarım F/P ürünüdür. Marka fanboyları böyle klavyeleri önerenleri linçleyip 300 TL bütçeye 500 TL'lik klavyeler önerir. Siz onları çok takmayın derim. En iyisi kendinizin araştırması olur.
Bi Gamenote iyi. Philips ve Gamepower klavyeler alınmamalı. Arkadaş sessiz istiyorsa bütçe arttırmalı ya da yarı mekanik MK110 almalı.

Gamepower önerdiğiniz için.

Hocam arkadaş 300 TL'ye mekanik klavye önerisi istemiş. Bütçesini ne kadar arttırması gerektiğini veya bütçesini aşan klavyeleri sormamış. Buyurun o zaman 300 TL ve altında Red Switch mekanik klavye önerin. Bakalım ne kadar farklı sonuçlarla karşılaşacağız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı