Mekanik klavye önerisi

Mertb4kiee

Megapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar Corsair K70 mi yoksa SteelSeries M800 mü ve bunları nereden alabilirim? Lütfen cevap verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar Corsair K70 mi yoksa SteelSeries M800 mü ve bunları nereden alabilirim? Lütfen cevap verin.
K70'in yanında M800 klavye mi? :D Çok pahalı ayrıca M800. Mekanik hissiyatı da sıfır.

Steelseries'i denediğimde fazla mekanik hissiyatı vermedi. Nedeni sanırım mekanik anahtarın travel distance denilen mesafesinin kısa olmasından kaynaklı. K70 Bence taş gibi bir seçim olacak.
Peki nereden alabilirim ve hangi switchi tercih etmeliyim benim aklımda brown var

K70'in yanında M800 klavye mi? :D Çok pahalı ayrıca M800. Mekanik hissiyatı da sıfır.
Technopat'ın inceleme videosunu izledikden sonra onu düşüneyim dedim çok güzel anlatmışlardıda

Hissiyatına bir lafım yok ancak SteelSeries M800 kullandım malzeme kalitesi gerçekten çok iyi.
Diğerini görmedim bile;):LOL::LOL:
zaten çoğu klavye hor kullanmadıkça 1 2 sene götürür bence bana mekanik hissi veren birde ses çıkartan bir klavye gerek :)

Bu size kalmış bir tercihtir. Biraz kişisel yani. Hangi anahtar tipini seviyorsunuz? Bastığınızda hem hissiyat olarak hemde ses olarak klik sesleri çıkartan bir anahtar istiyorsanız mavi alın. Kaygan bir anahtar istiyorsanız siyah ve kırmızı, ikisinin ortası olarak da kahverengi anahtarlar var. Amazondan'da K70 alabilirsiniz. Türkiye de alabileceğin yerler kısıtlı ve çok pahalı.

Bu size kalmış bir tercihtir. Biraz kişisel yani. Hangi anahtar tipini seviyorsunuz? Bastığınızda hem hissiyat olarak hemde ses olarak klik sesleri çıkartan bir anahtar istiyorsanız mavi alın. Kaygan bir anahtar istiyorsanız siyah ve kırmızı, ikisinin ortası olarak da kahverengi anahtarlar var. Amazondan'da K70 alabilirsiniz. Türkiye de alabileceğin yerler kısıtlı ve çok pahalı.
kusura bakmayın ama amazonda led red diyor o nedir anlamadım

rgb değilmi bu klavye

ben sana şöyle diyim ;
m800 razerdaki membra-mecha switchler gibi biliyosan razerın ornata diye bi modeli var alçak profilli tuşların mekanik hali (apex 350 m800 farkı gibi) corsair k70 hakkaten tuzluluğunun hakkını veren bir klavyedir.Ben m800 aldım ve tam benlik bi klavye qs1 switch ile normal klavyelerden daha hızlı tuşlara geçiş yapabiliyorum (benim kullnış tarzımdan dolayı sende bu düşük profil alışmakta sorun çıkarabilir) uyguladığınız kuuvet bana göre çok düşük geldi belki önceden g103 kullandığımdandır daha akıcı oluyo
önceden renkli klaye kullanmsamda bu renkler beni fazlasıyla tatmin etti ve razerdan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum bende ayrıca lise zamanları ödevdi dersti derken oyuna gece zamanı kalıyor ailemle yaşayan birisi olduğu için uyurken veya annem biligsayarda birşey okurken tuşlar gayet sessiz çıkıyor ancak tek hayal kırıklığına uğratan tarafıda o oldu hissiyatıda ne kadar mekanik hissiyatı vermesede ben çok memnunum ama alabiliyosan k70 al derim gerçekten çok güzel görünüyor tuzlu olduğu ve amazondan almayı düşünemediğim için m800 aldım kullanıcı tavsiyesidir bu kesinlikle m 800 al demem ama benim için böyle

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı