Mekanik klavye önerisi

Dostlar benim ışıklı klavyem var ama hiç mekanik klavyem olmadı bana en en fiyat performans mekanik klavyeyi önerir misiniz? Yani bir uzun ömürlü mekanik klavye için kaç lira gerek param yok çok en ucuz mekanik klavyeyi önerin, bir yandan da sağlam olsun siz anladınız işte önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar benim ışıklı klavyem var ama hiç mekanik klavyem olmadı bana en en fiyat performans mekanik klavyeyi önerir misiniz?

Tamam hissiyati falan güzel ama cok ses yapiyor mekanik klavyeler ve bu yüzden önermiyorum.
Ama israrliysan ben Sharkoon Skiller Mech kullandim cok menmun kaldim :)

Önerdiğiniz klavye maalesef mekanik değil. Arkadaş mekanik klavye önerisi istemiş. Zaten o fiyatlara güzel bir mekanik klavye benim bildiğim yok.

Dostlar benim ışıklı klavyem var ama hiç mekanik klavyem olmadı bana en en fiyat performans mekanik klavyeyi önerir misiniz? Yani bir uzun ömürlü mekanik klavye için kaç lira gerek param yok çok en ucuz mekanik klavyeyi önerin, bir yandan da sağlam olsun siz anladınız işte önerilere açığım.

Bütçeniz nedir?

Bütçeniz nedir?

Son birkaç haftadır ekonomik mekanik klavye arayışımın neticesinde Steelseries Apex M400'de karar kıldım 249₺ fiyatıyla. Şimdi olası tüm alternatifler hakkında edindiğim bilgileri yazayım. Başta aliexpress ürünleri olan motospeed, matistek (yada öyle bişey) vs. uzun ömür açısından iyi değiller. Yerel piyasamızdaki ürünlere yöneldim. Karşıma direk James Donkey çıktı ekonomik açıdan bakınca. Biraz derin araştırma yapınca onların da kuvvetli basışlarda yay sesi, güven vermeme gibi yorumların deneyimlendiğini okudum. Gamepower Warlock klavyeye hiç bakmadım, RGB olayı kişiselleştirilemediğinden. En son Trust GXT 890'a rastgeldim ve bugün konusunu açmıştım. @UmuTzn incelemesini youtube'da görmüştüm ve başlığıma yaptığı objektif yorumlar uzun ömür beklentimi birazda olsa düşürdü. Özellikle space tuşunun 3 farklı yerinden 3 farklı ses çıkması benide soğuttu. En sonunda 2 yıl garanti, lekesiz firma geçmişi, kaliteli malzeme ve işçilik olan Steelseries Apex M400'de karar kıldım. RGB olayı yok fakat sabit mavi ışığı var şiddeti ayarlanabilen, benim için yeterli. 249₺ bandında mekanik klavye kategorisinde uzun ömür, müşteri hizmetleri alanında şahsi araştırmalarım sonucu Steelseries Apex M400'den iyisi yok. Hayırlı alışverişler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı