Mekanik Klavye Önerisi

LiveForACause

Decapat
Yer
Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Mühendis-Muhasebe
Daha önce de konu açmıştım fakat şimdi farklı klavyelere de baktım. Öncelikle RPG, MMORPG ve PUBG oynamıyorum.

Linkler aşağıda.

• K68 Led (RGB değil) Öncelikle bu klavyeyi sormak istiyorum. Gerçi Technopat incelemesi var. Yazı yazmak için ideal midir?
  • CM Storm Trigger-Z Eski bir klavye. Boyutunu tam anlamadım ama tuşları yüksek ve kasası büyük klavyeye ihtiyacım var iri parmaklar için.
  • CM Quickfire Ultimate Bilek desteği yok ama F/P olarak nasıldır.?
  • K55 RGB Son olarak mekanik değil ama fiyat düşmüş; alınır mı? Logitech G213 ile karşılaştırılırsa nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
K68 tavsiye ederim, suya & toza karşı dayanıklı olması güzel bir artı. Kırmızı Cherry MX ile yazı yazmak yorucu değil, Mavi MX kadar sesli olmaması bir artı. Medya tuşları, bilek desteği ve ICUE yazılımı diğer güzel yanları.

Cooler Master ürünleri biraz eski. K55 ise şu an indirimde düşünülebilir ancak normal fiyatı olsaydı değmez derdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı