HyperX haste adlı fareyi aldım, 280TL param var, bu fareyi iade edip 200TL'ye mouse alıp gelen (170TL) para ile toplam 450TL'ye mekanik klavye mi alayım yoksa iade etmeyip membrane klavyelere mi yöneliyim? Çok arada kaldım.
Oyun için özellikle FPS oyunları için mouse daha önemli.HyperX haste adlı fareyi aldım, 280TL param var, bu fareyi iade edip 200TL'ye mouse alıp gelen (170TL) para ile toplam 450TL'ye mekanik klavye mi alayım yoksa iade etmeyip membrane klavyelere mi yöneliyim? Çok arada kaldım.
Klavye işini fazla bilmiyorum, araştıracağım. Bozulmayacak klavyelere yönelmeye çalışırım.450TL'ye sıfır mekanik klavye alacaksan ben almamanı tercih ederim. Çoğunda switch arızası oluşuyor ama şans belki sizin alacağınızda oluşmayabilir. Bende bir gamepower mekanik klavye var mesela iki switch arızalıydı tamirden yeni geldi.
Gamepower falan almayı düşünüyorsanız düşünmeyin, servislik olay olunca gönderi ücretini siz ödüyorsunuz (20TL civarı) saçmalık![]()
Bence mouse al. Klavyede mekanik zorlama bu bütçe ile. Para biriktirip klavye alırsın.HyperX haste adlı fareyi aldım, 280TL param var, bu fareyi iade edip 200TL'ye mouse alıp gelen (170TL) para ile toplam 450TL'ye mekanik klavye mi alayım yoksa iade etmeyip membrane klavyelere mi yöneliyim? Çok arada kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.