Mekanik klavye tavsiyesi

akmuse

Hectopat
Daha fazla  
500 TL civarı veya daha uyguna FPS oyunları ağırlıkta oynanacak, mekanik klavye tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Aklımda Corsair K68 RGB Cherry MX Red var. Diğer markalarda alternatifleri sunabilirsiniz.

K68 öneririm hocam.
Tamamdır dostum eyvallah.
Corsair K68 RGB alınabilir ama oyun oynarken RGB ışıkları pek göremiyeceğiniz için Corsair K68 RED bakılabilir.

RGB çok daha ilgimi çekiyor ucuz olcak diye böyle bir yola gitmek istemiyorum. Kulaklık felan neyse de klavye en çok estetiğin gözüktüğü ürün, ben görünüşüne kabulüm, performansı da parasını hakettiriyorsa alıyorum.

RGB ve blue switch düşünürseniz CK350 modelimizi önerebilirim.

Sizi görmüşken sorayım; Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set nereden temin edebilirim? Sadece klavye değil fare + klavye şeklinde arıyorum ama hangi siteye baksam stok yok yazıyor.

RGB ve blue switch düşünürseniz CK350 modelimizi önerebilirim.

Red switch düşünüyorum, o doğrultuda biraz araştırma yaptım aynı fiyata çokça markada çeşit bulunabiliyor, seçim yapacaz bir tanesini. Hepsi tetmin edecektir beni.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı