Tamamdır dostum eyvallah.K68 öneririm hocam.
RGB çok daha ilgimi çekiyor ucuz olcak diye böyle bir yola gitmek istemiyorum. Kulaklık felan neyse de klavye en çok estetiğin gözüktüğü ürün, ben görünüşüne kabulüm, performansı da parasını hakettiriyorsa alıyorum.Corsair K68 RGB alınabilir ama oyun oynarken RGB ışıkları pek göremiyeceğiniz için Corsair K68 RED bakılabilir.
Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Tek fark ışık tercih sizin.Performansı da parasını hakettiriyorsa alıyorum.
Sizi görmüşken sorayım; Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set nereden temin edebilirim? Sadece klavye değil fare + klavye şeklinde arıyorum ama hangi siteye baksam stok yok yazıyor.RGB ve blue switch düşünürseniz CK350 modelimizi önerebilirim.
Cooler Master CK350 Outemu Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK350 Outemu Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-350-KKOL1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
Red switch düşünüyorum, o doğrultuda biraz araştırma yaptım aynı fiyata çokça markada çeşit bulunabiliyor, seçim yapacaz bir tanesini. Hepsi tetmin edecektir beni.RGB ve blue switch düşünürseniz CK350 modelimizi önerebilirim.
Cooler Master CK350 Outemu Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK350 Outemu Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-350-KKOL1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.