Mekanik klavyelerin Switch rengi ne işe yarıyor?

LAYNU

Decapat
Katılım
3 Şubat 2022
Mesajlar
381
Çözümler
2
Yer
Bursa Yıldırım
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i3-1005g1 | Samsung 4×8 GB 2666 MHz | Intel UHD Graphics | SKHynix 256GB SSD |
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Eğitim hayatı devam ediyor.
Arkadaşlar birisi bana mekanik klavyelerdeki Switch'lerin renginin ne işe yaradığını söyleyebilir mi? Neden Switch rengi bu kadar önemli yani?
 
Tuş gürültüsü ve basınç duyarlılığı.
 
Her switchin farklı yapısı var. Sadece renkten ibaret değil.

Şu konuya bakabilirsin.
 
Switch rengi demek bastığın zaman çıkardığı ses, basma hissiyatı gibi şeyler demektir. Tuşa baısnca daktilo gibi çatır çatır ses mi gelsin sessiz çalışsın bunu renkleri belirliyor.
 
Bir arabanın modeli neden önemliyse, bu da o yüzden. Örnek vermek gerekirse en yaygın türlerden mavi ve kırmızı olanlar. Maviler daha daktilomsu, daha seslidir. Kırmızılar ise daha sessiz ve daha yumuşaktır. Tabii bunun gibi farklı markaların, farklı renkte kamyon dolusu çeşidi var.
 
Gerekli olanları söylemişler ama bende bir iki şey diyeceğim eğer ailenizle falan yaşıyorsanız Blue Switch'den rahatsız olma imkanları var onu göz önünde bulundurun ayrıca bir süre sonra sizide sıkabilir ama kişiden kişiye değişir tabii 2 yıldır Blue Switch kullanıyorum beni çok sıkmadı sesiidediğim gibi belki sıkılabilirsiniz kişisel birşey red Switch sessiz ve gayet iyi eger MOBA tarzı oyunlar oynuyorsanız Blue Switch daha iyi olabilir tamamen sizin seçiminiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı