Mekanik Klavyesi Olanlar

rootsh

Megapat
10 liralık bir klavyem var ve input lag yüzünden kafayı yemiş durumdayım. Klavyemde basabildiğim en hızlı basış 8ms ve 125 hz olarak algılanıyor ama bunu yapabilmem için böyle tuştan hiç elimi çekmemem felan gerekiyor. Normalde ama hızlı olarak basabildiklerim aşağıda gördüğünüz gibi 60 ms ve üzeri olan basışlar. Burada sizden tek bir dileğim var elinde mekanik klavyesi olan birisi varsa aşağıdaki testi deneyip ekran görüntüsü alabilir mi? Sadece aradaki farkı görmek istiyorum eğer gerçekten olağanüstü bir fark varsa koşa koşa mekanik klavye alacağım. (Not: basabildiğiniz en hızlı şekilde basmanız gerekiyor, illa jitter yapmanıza gerek yok ama hızlı basarsınız işte.)

Site linki: Keyboard scan rate tool

Yorumları bekliyorum.

1582798016955.png

Ayrıca @Recep Baltaş @Ali Güngör klavye incelemeleri yaparken bu siteyi kullanarak input lagı vs. ölçüp videolarınızda gösterseniz çok seviniriz. Ben bir klavyeye 600-1500 lira arası para vereceksem üzerindeki RGB'si için değil bana oyunda input lag olarak ne kadar avantaj sağlayabileceğinden dolayı veriyorum. Bu yüzden incelediğiniz mekanik klavyeleri bu scan rate testinden geçirip Türkiye'de hiç kimsenin yapmadığı türde bir şekilde klavyelerin hızlarını gösterebilirsiniz bizlere.

Selamlar,

Umarım işine yarar hocam. Devamlı çantamda taşıdığım Asus ROG Claymore Core Cherry MX Red Switch klavye ile yaptım istediğin testi.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    154,2 KB · Görüntüleme: 80
Anlamadığım için soruyorum, bu sonuçlara göre hangi klavye ne yönden daha iyi? Yani burdaki değerler tam olarak neyi gösteriyor? Bu değerlerin avantajı ve dezavanjı nedir?
Basılı tuttum kaç saniye bastım onu gördüm bu kadar galiba.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı