Mekanik Red Switch klavye önerisi

Belki bu olabilir ancak tam yapışmayabilir.

Bu arada ekipman konularına her zaman etiketlediğim @Sylveon etiketliyeyim.

Klavye olarak Max 500 TL şu an alabileceğim en iyisi CK350 mi?

Bilek desteği önemliyse Hydra r6/r6 plus/r7 alabilirsin. Hem manyetik bilek desteğine (r7 hariç) hem de mekanik klavyelerde zor görülen Türkçe Q dizilimine ve büyük entere sahip. Biraz daha düşük bütçe istiyorsan Gamepower Ogre de alabilirsin. Yine onun da manyetik bilek desteği ve Outemu switchlere sahip. Ve son olarak tercih edebileceğim klavye ise Corsair K68.

Bütçe Max 400 TL, haftaya bilgisayarım gelecek, oynayacak klavye yok. Aklımda bazı klavyeler var, yardımcı olur musunuz? Önerilerinize açığım.

Philips'i sakın alma, malzemesi çok kötü. Aldım 10 dakika içinde iade talebi oluşturdum ve iade ettim. Dört ayağı aynı anda yere basmıyodu, beşik gibi sallanıyodu klavye.

İtopya'dan indirimde Razer Huntsman Opto denk getirmiştim 550 liraya, Corsair K68'in 550'ye inmesini beklerken bunu almıştım ama iyi ki de almışım, gerçekten çok başarılı bir klavye. Standart mekanik klavyelere göre çok daha uzun ömür vaadediyo Razer. Kendi ürettiği Opto-Mechanic switch kullanıyo ve cidden basma hissiyatı çok güzel. Oyunlarda bir klavyenin bu kadar farkettireceğini bilsem daha önceden alırdım. Klavye'de Razer'ı tek geçerim...

İtopya'dan indirimde Razer huntsman opto denk getirmiştim 550 liraya, Corsair K68'in 550'ye inmesini beklerken bunu almıştım ama iyi ki de almışım, gerçekten çok başarılı bir klavye. Standart mekanik klavyelere göre çok daha uzun ömür vaadediyor Razer. Kendi ürettiği opto-mechanic Switch kullanıyor ve cidden basma hissiyatı çok güzel. Oyunlarda bir klavyenin bu kadar fark ettireceğini bilsem daha önceden alırdım. Klavye'de Razer'ı tek geçerim...

Gerçekten indirim bekleyecek durumum yok şimdi ya da yarın alacağım hatta varsa Max 500 TL kulaklık da önerebilirsiniz teşekkürler.

Gerçekten indirim bekleyecek durumum yok şimdi ya da yarın alacağım hatta varsa Max 500 TL kulaklık da önerebilirsiniz teşekkürler.

Razer Kraken Tournament Edition kulaklığım boşa çıktı, 1 hafta kullandım sadece, kutu fatura her şeyi mevcut ilk günkü gibi. İlgilenirsen fiyat olarak 450 TL düşünüyorum. PUBG'de gayet iyi ses kasabiliyodum, sadece daha iyisini istedim ve Cloud 2 aldım, başka da bir sebebi yok.

Razer Kraken Tournament Edition kulaklığım boşa çıktı, 1 hafta kullandım sadece, kutu fatura her şeyi mevcut ilk günkü gibi. İlgilenirsen fiyat olarak 450 TL düşünüyorum. PUBG'de gayet iyi ses kasabiliyordum, sadece daha iyisini istedim ve Cloud 2 aldım, başka da bir sebebi yok.

Teklifiniz için teşekkürler ama 2. el düşünmüyorum.

yaklaşık 10.000 tlye sistem topladım çarşamba günü gelecek laptopdan geçiş yapıyorum takacak bir şeyim yok :/

Bunlardan birini alabilirsin. Çoğu yt kanalından f/p ürünü olarak gösteriliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı