Membran klavye önerisi

The Ruh hastasi

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bütçe tam olarak belirlemedim. Mekanik fiyatına da membran klavye almak saçma olur diye düşünüyorum. Oyun ve yazı yazmak için kullanacağım. Bloody B135N ve Redragon K509 Dyaus adında iki model dikkatimi çekti. Bloody kaliteli marka boşluk tuşunda yay sesi sorunu oluyor diyorlar ve tuşlar biraz yüksek gibi geldi. Redragon K509 Dyaus boyut ve yükseklik olarak tam istediğim gibi ama kalite olarak iyi midir bilemedim. Başka önerilere de açığım. Mekanik klavye önermeyin. O sessiz mekanik klavyeleri bende denedim. Sert vurunca membran klavyelere kıyasla fark edilebilir şekilde fazla ses çıkıyor.

Bütçe tam olarak belirlemedim. Mekanik fiyatına da membran klavye almak saçma olur diye düşünüyorum. Oyun ve yazı yazmak için kullanacağım. Bloody B135n ve Redragon K509 dyaus adında iki model dikkatimi çekti. Bloody kaliteli marka boşluk tuşunda yay sesi sorunu oluyor diyorlar ve tuşlar biraz yüksek gibi geldi. Redragon K509 dyaus boyut ve yükseklik olarak tam istediğim gibi ama kalite olarak iyi midir bilemedim. Başka önerilere de açığım. Mekanik klavye önermeyin. O sessiz mekanik klavyeleri bende denedim. Sert vurunca membran klavyelere kıyasla fark edilebilir şekilde fazla ses çıkıyor.

Hocam Bloody B135N' e şans verilebilir mi ? O klavyeyi sanırım sadece 2. elden bulabilirim ve 1500 TL veresimde yok açıkçası.
O klavyeyi kullanmadım maalesef ama temizini bulursan dediğim klavye cidden memnun eder seni. Ben yedekte dursun diye 2 tane aldım 😁

Bende de Cynosa v2 var memnunum fakat sol "alt" tuşunda soyulma oldu. Cynosa v3 bekliyorum pbt tuş başlıklı ve tkl olması umudum.

Deneme imkanın varsa tabii ki de bak. En azından içine sinerek karar verirsin.

Dün mağazadan aldım ve space tuşunda aşırı derecede yay sesi var. Garantiye göndereceğim. Umarım olumlu geri dönüş alırım. Bloody B135N modeline asla bulaşmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı